fbpx

Marius Marinescu: Irina Loghin a fost internata dupa ce a suferit un atac cerebral

de

Cantareata Irina Loghin a fost internata la Spitalul Militar din Capitala dupa ce a suferit un atac cerebral, starea ei fiind, in prezent, stabila, a declarat, senatorul PRM Marius Marinescu.

“O asteptam vineri la pranz in parcul IOR, la un eveniment de lansarea unei campanii pentru sterilizarea si adoptia cainilor comunitari, insa nu a venit. Am primit un telefon ca este la Spitalul Militar, ca urmare a unui atac cerebral. Acum se simte mai bine, am si vorbit cu dansa, urmeaza sa o si vizitez la spital”, a spus Marinescu.

 

Fiica artistei, Irinuca, confirmase anterior ca artista este la Spitalul Militar, “unde i se fac investigatii”. “A fost internata alaltaieri (miercuri – n.r.). Este bine, poate sa vorbeasca, comunica. Nu i s-a pus un diagnostic”, a spus fiica Irinei Loghin.

 

Irina Loghin are 73 de ani si este una dintre cele mai apreciate interprete de muzica populara.

 

S-a nascut in comuna Gura Vitioarei si a urmat Liceul de Arta la Bucuresti si Scoala populara de arta la Ploiesti. A debutat in 1963 si a fost, pe rand, solista a ansamblului Ciocarlia, Barbu Lautaru si Ciprian Porumbescu. Irina Loghin are la activ numeroase turnee, albume si spectacole.

 

 

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.