fbpx

I miss Violet… Parfumul unei iubiri secrete

de

Cele mai frumoase povesti de dragoste stau ascunse in recipientele vrajite din parfumeriile Elysee. Iubiri misterioase sau sfasietoare, amoruri timide sau nebune, doruri dulci sau ametitoare pot fi, toate, cuprinse in combinatii uimitoare de arome si nuante olfactive, in stare sa ne reinvie simturile, sa ne oblige inima sa tresalte. Si sa pornim din nou, curajos, in cautarea dragostei.

“I Miss Violet” este parfumul care cuprinde in vaporii sai miezul oricarei povesti de iubire secreta. Dincolo de nebunia indragostirii vine si clipa despartirii. Dar inainte de a porni fiecare pe drumul sau, poate ca cineva iti spune: “Imi lipsesti, deja… Violet”. Este amintirea perfecta a unei iubiri desavarsite.
Un Master parfumier, Bertrand Duchaufour, a investit trei ani de munca in parfumul I Miss Violet, cel mai nou parfum al colectiei Excessive. O colectie unica ce iti ofera luxul suprem: ingrediente rare si pretioase, mirosuri nemaintalnite, un univers profund si misterios. “Am folosit doar materii prime rare si pretioase precum absolut de violete, sau de osmantus, absolut de iris, cel mai bun mosc ?i, bineinteles ingredientul atat de carnal: ambra gri”, a declarat Bertrand Duchaufour despre procesul de creatie al parfumului I Miss Violet.
Violeta … o floare, un nume, un miros care a inspirat multi indragostiti. Chiar si Zeus i-a oferit nimfei Io un pat facut din violete in semn de iertare pentru ca a sedus-o apoi a abandonat-o.
Dar I Miss Violet nu evoca doar fragilitatea si delicatetea emotiilor trecutului. Dupa trei ani de munca, Bertrand a inlaturat pas cu pas toate fatetele retro ale violetei, asemeni unui sculptor, aducand la suprafata acorduri vibrante, inovatoare.
“I miss Violet” – parfumul care revolutioneaza parfumeria artistica, se gaseste de-acum in Elysee

Pret 50 ml: 800 RON
Elysee reprezinta o lume aparte incarcata de noi repere si semnificatii. Esente pretioase, aflate pe liste de asteptare in intreaga lume, cele mai bune linii de ingrijire corporala alaturi de accesorii sofisticate compun universul Elysee. Cele mai ravnite branduri de parfumerie si cosmetica de nisa, atent selectionate din toate colturile lumii sunt prezentate intr-un cadru exclusivist in magazinele Elysee.

Elysee Marriott
Grand Avenue Shopping Galleries, J.W Marriott Bucharest
90th, Strada Calea 13 Septembrie
Bucuresti, Romania

Elysee Victoriei
Calea Victoriei
Bucuresti, Romania

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.