fbpx

In minunata lume a cartilor Usborne – cartile care ne schimba viata

de

Cartile Usborne cuprind in ele un ingredient secret care ii face pe cei mici nu doar sa invete, pe nesimtite, limba engleza, dar si sa se indragosteasca de carti. Sunt darurile cele mai potrivite pe care le putem face copiilor nostri, dar si nou, ca parinti, pentru ca sunt un ajutor pretios in fericirea celor ce pretuiesc valoarea si frumusetea unei vieti traite cu rost.

Cartile Usborne sunt pentru copiii nostri cea mai frumoasa si mai folositoare dintre ispite, insotindu-le orele libere cu povesti captivante, usor de inteles si placut de retinut, dar si minutele de rasfat lenes de dinaintea caderii in somn, caci au pagini si pentru parinti, si pentru copii, sau istorioare pline de farmec, menite sa le aduca cele mai frumoase vise.
Cartile Usborne sunt atat de ingenioase, incat ii reapropie pe copii de muzica, de arta, de moda, de frumos, explicand totul in cel mai ispititor mod cu putinta si facandu-i sa vrea sa afle mai mult.
Pentru toti cei care au copii, cartile Usborn sunt instrumente de pret in educatia, in bucuria, in frumusetea copilariei. Pe pagina de Facebook In minunata lume a cartilor gasim, mereu, daruri de suflet pentru cei pe care ii iubim fara masura. Noi am gasit.

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.