fbpx

Jonglerii cu foc, dans si multa muzica in editia din Vinerea Mare a emisiunii Romanii au talent

de

In Vinerea Mare, telespectatorii ProTV sunt asteptati la cea de-a doua semifinala a super show-ului “Romanii au talent”. Inca 12 concurenti intra in ring pentru marele premiu de 120.000 de Euro si titlul de cel mai talentat roman.

Semifinalistii din editia de vineri, 13 aprilie, promit un show complet, cu ingrediente dintre cele mai diverse. Muzica va fi reprezentata de Stefan Gabriel si Radu, tatal si fiu care au reusit sa impresioneze prin prestatia lor la chitara si fluier in prima editie a emisihnii, Alexe Krem Razvan, “rapperasul actoras” din Bacau care a ridicat publicul in picioare la Bucuresti, Gigel Frone, cel care a incercat la Iasi o prezentare de moda, dar in final a ajuns sa le cante juratilor si ceteresaul Vasile Godja care face minuni cu arcusul sau. Dansatorii care se lupta in cea de-a doua semifinala sunt si ei unul si unul: Adrian Pintilie si Sorin, cei doi baieti din Timisoara care au demonstrat ca prin perseverenta poti ajunge acolo unde iti doresti, Dalma Szatan din Cluj, care a impresionat juriul nu doar cu dansul, dar si cu coregrafia pe care singura si-a facut-o, trupa Gold Mask si Vlad Jucan, belly-dancer-ul din Cluj, un exemplu clar al faptului ca pasiunea nu are limite! Telespectatorii vor avea insa parte si de alte surprize: Claudiu Toader va arunca cu blaturile de pizza in aer, Florin Limbovici va face o super demonstratie de slackline, cei de la Hypnosis se vor juca cu focul, la propriu, iar Popa Tudorel va imita noi sunete.
Dintre cei 12 concurenti, doar trei vor ajunge in marea finala de pe 11 mai. Cei care vor decide sunt atat publicul cat si juriul. In urma voturilor telespectatorilor, se va face un top 4 al primilor clasati. Doi dintre ei vor merge direct in etapa urmatoare, iar juriul va alege inca un finalist dintre cei clasati pe locurile 3 si 4.

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.