fbpx

Jumătate pământean, jumătate atlant… Aquaman e mai mult decât un rege, e un erou

de

Legenda spune că, într-o zi, un nou rege se va ridica pentru a uni lumea de la suprafaţă cu cea din adâncuri. Arthur s-a antrenat toată viaţa. S-a antrenat să fie războinic. Să fie cel mai bun. Dar nu e un lider. Jumătate pământean, jumătate atlant, aparţine ambelor lumi. Şi tocmai de aceea el este cea mai bună alegere. Pentru că Atlantida a avut mereu un rege. Acum are nevoie de mult mai mult: de un erou.

Filmul este regizat de James Wan după un scenariu semnat de David Leslie Johnson-McGoldrick şi Will Beall, realizat pe baza unei povești scrise de Geoff Johns, James Wan şi Will Beall și inspirate din personajele DC, „Aquaman” creat de Paul Norris şi Mort Weisinger.

Filmul rulează în continuare în cinematografele din România, unde poate fi vizionat în formatele: 3D, IMAX 3D, Dolby Atmos şi 4DX și unde continuă să stea în topul vizionărilor și al încasărilor. Căci pentru al treilea weekend consecutiv, noul film din seria universului DC, ,,Aquaman”, conduce clasamentul încasărilor cu venituri în valoare de 1.489.836 lei generaţi de cei 63.240 spectatori care au vizionat producţia Warner Bros. Pictures.

De la debutul său pe marile ecrane din România, ,,Aquaman” continuă să doboare recorduri, cifrele înregistrate până în prezent indicând aproximativ 494.000 bilete vândute şi un box office total de 11.309.881 lei devenind astfel cel mai bun film lansat în anul 2018 în cinematografele din ţară. Printre performanţele obţinute de ,,Aquaman” este de menţionat şi titulatura de cel mai bun film cu supereroi din toate timpurile, precum şi statutul de cea mai bună lansare a unui film Warner Bros. în România.

Din distribuţia filmului ,,Aquaman”, alături de Jason Momoa mai fac parte şi Amber Heard, Willem Dafoe, Nicole Kidman şi Dolph Lungdren, alte atuuri ale mult aşteptatei acţiuni fiind şi aventurile epice, cu efecte vizuale copleşitoare ce reconstruiesc imperiul subacvatic al celor şapte mări. Arthur Curry (Jason Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat: acela de rege al Atlantidei.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.