fbpx

Mai bine seriale decât sarmale

de

Vine iarna, bine-mi pare, timp de binging și sarmale! Luna decembrie înseamnă concedii și, implicit, mai mult timp pentru binging.

Așa că, pe lângă mirosul îmbietor de sarmale și țuică sau vin fiert, am îmbinat preparatele tradiționale de Crăciun cu un serial potrivit pentru fiecare.

Țuică fiartă – Rick & Morty

Nimeni nu știe exact ce bea Rick, așa cum nimeni nu are habar de unde a pornit tradiția de a fierbe țuica cu un număr specific de boabe de piper. Totuși, odată ce a început să-ți placă, ai vrea să iei licoarea magică cu tine în orice galaxie.

Covrigi și mereThe Punisher

Oricât ai încerca să te ascunzi, să îți schimbi mersul, să te izolezi de lume, la un moment dat tot te vor găsi. Poți să îți schimbi și identitatea ca The Punisher, că tot nu vei scăpa – covrigi și mere, un must pe masa de Crăciun.

Salată de boeuf – Orange Is the New Black

Un singur loc, plin de oameni din mai multe țări. Un singur fel de mâncare, plin de ingrediente din toată lumea. Orange is the New Black. Salata de boeuf. Asemănarea a fost mereu acolo. Eliberare ușoară de această masă tuturor

Ouă umplute – The Crown

Aproape pline de regalitate în comparație cu lebărul și caltaboșul, ouăle umplute sunt cele pe care le-ai putea servi chiar și reginei. Delicioase, cu un super plating mereu, ele sunt cele care primesc coroana noastră.

Piftie – Stranger Things

Multe lucruri sunt ciudate în obiceiurile românilor de Crăciun, dar parcă nimic nu întrece ceva venit din upside down. Gluey și deloc stabilă, piftia este cea de care Will chiar ar fi încurajat să fugă.

Toba – Santa Clarita Diet

Nu este niciun instrument muzical pentru că nu avem nevoie de ele în colinde. În schimb, este un fel de mâncare ultra nutritiv și plin de proteine pentru orice zombie. Sheila, masa îți este servită!

Sarmale – Mindhunter

Începi azi și termini mâine – sarmalele necesită cel mai migălos proces întâlnit în vreo bucătărie românească. Îți ia atât de mult să le faci, încât ai avea destul timp să înțelegi cum funcționează mintea unui psihopat.

Cârnați – Narcos

Te-ai săturat, dar sunt acolo și nu poți să-i ignori. Oricât ai încerca, ei vor învinge. Dacă ar fi știut Pablo că e o potrivire perfectă între ouăle prăjite și cârnați, mesele din serial ar fi arătat cu totul altfel.

Cozonac – Grace & Frankie

La un moment dat, ne dăm seama cât de mult am mâncat și de acest Crăciun. Așa că, foarte elegant, cu mici îmbucături, începem să ”gustăm” și din cozonac. În fond, nu mai avem nimic de pierdut, la fel ca Grace & Frankie.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.