fbpx

Mezoterapia fără ace și tinerețea fără sfârșit. Secretul Klapp pentru toate vârstele

de

Îmi accept vârsta cu seninătate și nu vreau să arat ca o păpușă Barbie până la adânci bătrâneți. Între noi fie vorba, n-am arătat ca o păpușă nici în adolescență, ci mi-am descoperit frumusețea neconvențională an cu an, înțelegându-mi vârstele și cizelându-mi lumina din interior. Dar știu că îngrijirea cu produse bune încetinește așezarea pe chip și trup a intemperiilor anilor trecuți și am învățat, cu timpul, ceva foarte important: că merită să investesc mai mult în prospețimea obrazului meu decât în foșnetul rochiei sau în firma poșetei. Pentru că eu știu astăzi un secret prețios: când tu arăți bine și te simți bine, nu există zorzoane care să-ți pună frumusețea în valoare mai bine decât propriul zâmbet și strălucirea unui ten neted și luminos.

Există modalități de îngrijire și înfrumusețare pentru toate vârstele și pentru toate neplăcerile. Există chirurgie estetică și injectări miraculoase, există terapii cu efect îndelungat sau temporar, există creme, serumuri, maglavaisuri, unsori, licori. Important este să alegi terapia care ți se potrivește și este în concordanță cu energiile și dorințele tale. Important este să alegi produsele care chiar funcționează, care au așezat sub eticheta frumoasă și în borcănelul sclipicios nu doar o idee bună de marketing, ci ingrediente de cea mai bună calitate, suflet nobil, știință crescută cu grijă.

Așa sunt, pentru mine, produsele Klapp, pe care le-am descoperit la recomandarea unei prietene dragi, iar efectul asupra obrazului meu m-a făcut să mă minunez, bucuroasă, și povestea lor m-a cucerit definitiv. Drumul companiei Klapp prin lume a început de la o mică afacere de familie, inițiată din sufletul unui deschizător de drum, Gerhard Klapp, medic ce a decis să slujească nu doar sănătatea, ci și frumusețea, folosindu-se de toate cunoștințele și de experiența sa, de toți banii strânși din clinicile lui medicale, de toată învățătura lumii și de toată intuiția și îndrumarea pe care ți-o dau apropierea de numerologie și un soi special de clarsimțire pe care doar marii vizionari o pot avea.

Sunt primele lucruri pe care le-am aflat și pe care le-am simțit, cele care mi-au dat curajul să încerc o procedură de care mă ținusem deoparte întreaga viață: mezoterapia.

Pe mine m-a speriat întotdeauna mezoterapia cu ace și, deși am tânjit după rezultatele ei, prin care substanțele nutritive sunt duse chiar în derm, în stratul unde își fac efectul cu adevărat, am preferat să nu recurg la o procedură nu atât invazivă, cât, mai degrabă, brutală, pe care eu n-am simțit-o ca fiindu-mi potrivită. Astăzi există, însă, un aparat grozav, HC3 Skinshooter- Mesotherapist, care utilizează energia electrică în locul acelor, iar procedura a devenit dintr-o dată blândă, generoasă, mult mai apropiată de răsfăț, decât de tratament. Și, totuși, folosit împreună cu produsele Klapp, rezultatele sunt atât de puternice, atât de vizibile, încât efectul este de lifting, de întinerire miraculoasă, de frumusețe fără cusur.

Nu aș povesti niciodată cu atâta emoție despre ceva care nu contează cu adevărat. Nu mi-aș pune nici numele, nici cuvântul, nici obrazul – la propriu și la figurat – în slujba unui mesaj în care nu cred din toată inima. Dar mie mezoterapia fără ace, cu programul de îngrijire KLAPP – Clinical Care, mi-a redat lumina pe chip și speranța că există, poate nu tinerețe fără bătrânețe, dar, cu siguranță, tinerețe îndelungată, maturitate trăită frumos, strălucire a energiilor bune și a îngrijirii făcute din dragoste. Dau mai departe recomandarea mea, cu toată iubirea.

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.