Neversea 2018, peste 210.000 de participanți și miliarde de emoții. The Script, cel mai intens moment

de

Trebuia să fii în public pentru a simți vibrația de mare dragoste a unui festival care amenință, superb, să devină cel mai iubit festival al țării noastre, dar și cei care au fost acolo, peste 210.000 de fani, vor duce povestea mai departe și vor spune prietenilor lor cât de frumos a fost festivalul pe fundalul căruia, într-o complicitate divină, Marea Neagră își foșnește valurile, luna răsare deasupra inimilor îndrăgostite, iar soarele răsare din valuri, aducându-și lumina roz deasupra scenei pe care un mare artist nebun încă mixează.

Seara de final a beneficiat nu doar de un foc uimitor de artificii, în festivitatea de încheiere, dar și de prezența atât de dorită a irlandezilor de la THE SCRIPT, care au creat un show de o intensitate fără egal. Discursul solistului trupei, Danny O’Donoghue, a fost un veritabil omagiu adus țării noastre, dar și o dovadă, încă una, că marii artiști, cei care performează până la desăvârșire în domeniile lor, nu pot fi decât suflete luminoase, înnobilate de bunătate, toleranță, generozitate, căci a vorbit despre egalitatea dintre noi, indiferent cărei rase aparținem, cărei iubiri, cărei bucăți de pământ sau clase financiare.

Toți trăim sub lumina acelorași stele, muzica ne adună, arta ne face să ne oglindim unii în ceilalți, iar dragostea ne vindecă, ne-au reamintit artiștii de la The Script.

Membrii trupei și-au cerut scuze fanilor că nu au ajuns în România până acum și au oferit unul dintre cele mai impresionante concerte ale ediției din acest an a festivalului NEVERSEA. Au fost aplaudați minute în șir, iar show-ul a fost presărat cu multe momente care au adus o fericire de neimaginat participanților. Totul a culminat cu momentul în care solistul trupei, Danny O’Donoghue a coborât de pe scenă în public.

„Este pentru prima dată când venim în România și ne pare extrem de rău că nu am făcut-o până acum. Înainte să ajungem aici, am urmărit pe social media postările altor artiști din festival și nu ne vedea să credem câtă lume ne așteaptă. Am găsit un public incredibil și ne-am simțit minunat pe scenă dar și alături de fani. Promitem că vom reveni cât de curând ” a declarat solistul trupei The Script, Danny O’Donoghue.

 Axwell&Ingrosso, doi dintre fondatorii trupei Swedish House Mafia au fost printre artiștii preferați și așteptați de fanii festivalului NEVERSEA. Au făcut un show impresionant, iar în momentul s-a auzit melodia „More Than You Know”, fanii au cântat fiecare vers alături de cei doi DJ.

Un show plin de energie și culoare a oferit și dj-ul american Steve Aoki care și-a răsplătit fanii la final cu 12 torturi delicioase. Artistul a rămas impresionat de răsăritul de la malul Mării Negre și de căldura cu care a fost primit la festivalul NEVERSEA.

Nostalgicii au retrăit în ultima zi a festivalului NEVERSEA atmosfera muzicii anilor ’90 alături de trupa SCOOTER, care a oferit un concert de neuitat fanilor săi. Și trupa VAMA a fost primită cu ropote de aplauze și miile de fani din fața scenei au cântat vers cu vers melodii atât de cunoscute cum ar fi „Perfect fără tine”, „Vara Asta”, „Nu am chef azi” și multe alte hituri.

Debutul zilei cu numărul patru a fost făcut de pe scena principală de Jose Am, urmat de Paul Damixie, VAMA, The Script, Scooter, W&W, Axwell&Ingrosso și s-a încheiat cu show-ul impresionant a lui Steve Aoki.

Show-urile lui Paul Damixie, VAMA, The Script, Scooter și Steve Aoki au putut fi urmărite live pe pagina de facebook și canalul de YouTube Neversea.

Pe celelalte scene au concertat peste 30 de alți artiști printre care Eats Everything, Jamie Jones, Dub Fx, Noisia, Stavroz, Satori, Black Coffee și mulți alții.

În cele patru zile de festival traficul total a fost de peste 210.000 de persoane, atât din țară cât și din străinătate. În festival au putut fi văzute steagurile Marii Britanii, ale Belgiei, Olandei, ale Israelului, dar și steaguri de peste ocean, din Canada.

Pe scenele festivalului au urcat, în cele patru zile, aproape 200 de artiști printre care Alan Walker, Hardwell, Jonas Blue, Red Foo, Aloe Blacc, Steve Angello, Galantis, John Newman, Armin van Buuren, Tujamo, The Script, Scooter și Axwell&Ingrosso.

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *