fbpx

Noul smartphone HUAWEI P40 lite poate fi precomandat în perioada 4-17 martie

de

HUAWEI P40 lite, cel mai nou model anunțat de HUAWEI ajunge și în România. În intervalul 4 – 17 martie, modelul poate fi precomandat în variantele Midnight Black, Sakura Pink și Crush Green, trei culori care se înscriu cu succes în topul celor mai cool nuanțe ale anului 2020. Veștile bune nu se opresc aici. Tot în campania de precomandă, pentru fiecare HUAWEI P40 lite achiziționat, iubitorii de tehnologie beneficiază și de o pereche HUAWEI FreeLace Wireless cadou.

 

Cel mai nou finisaj holografic al gradientului scoate smartphone-ul în evidență printr-un design care ajută iubitorii de modă să fie în ton cu tendințele actuale.

Perfect pentru divertisment, noul smartphone atrage atenția prin cele trei funcții cheie: designul unic al sistemului de patru camere, chipset-ul puternic cu HUAWEI SuperCharge de 40W și capabilitățile de fotografiere AI. Aceste capabilități transformă telefonul în alegerea ideală pentru tânăra generație care își dorește o experiență unică, în ceea ce privește fotografia, experiența vizuală pentru gaming și conținut personalizat pentru rețelele de socializare.

HUAWEI P40 lite vine în variantele de culoare Midnight Black, Sakura Pink și Crush Green și poate fi precomandat accesând www.huaweimobilestore.ro/huawei-p40-lite. sau https://consumer.huawei.com/ro/phones/p40-lite/

Comenzile vor putea fi ridicate începând cu 18 martie, atât din magazinele Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City și Huawei Brand Shop din AFI Cotroceni, cât și din magazinele Altex din România, dacă precomanda este făcută direct de pe site-ul https://altex.ro/huawei-p40-lite/pag/.

Design atractiv al camerei quad și culori la modă

Special conceput pentru tinerii consumatori, HUAWEI P40 lite este dotat cu un sistem de patru camere, cu poziționare unică și avangardistă pe spatele telefonului. Noul smartphone vine cu o matrice inovatoare a sistemului de patru camere și este disponibil în trei culori noi – împreună, acestea transformă designul telefonului într-unul dintre cele mai interesante dispozitive Huawei lansate până în prezent. Noul ecran Punch FullView de 6,4 inci aduce o experiență fără margini și decupaje, perfectă pentru vizionarea fotografiilor, videoclipurilor, fiind ideal și pentru iubitorii de gaming.

 

HUAWEI P40 lite cântărește doar 183 g, fiind ușor de folosit și ținut în palmă. De asemenea, dispune de un buton de pornire cu amprentă poziționat lateral, care deblochează smartphone-ul mai rapid și permite accesul imediat al utilizatorului la aplicațiile preferate.

 

Experiență de fotografiere pentru toate scenariile

HUAWEI P40 lite are capabilități de fotografiere puternice, ideale pentru iubitorii de poze calitative. Camera quad cu care este dotat aduce consumatorului patru obiective – o cameră principală de înaltă definiție de 48 MP, un obiectiv cu unghi ultra larg de 8 MP, un obiectiv macro de 2 MP și un obiectiv bokeh de 2 MP.

 

Într-un cadru luminos, cu camera de 48 MP se pot realiza fotografii de înaltă rezoluție. Cu cea mai recentă versiune a tehnologiei de compoziție cu mai multe cadre, sistemul combină instantaneu mai multe fotografii și creează imagini clare, cu detalii fine. Pentru fotografia de noapte există un mod Super Night care folosește AI pentru a optimiza expunerea lungă. Alături de compoziția cu mai multe cadre, acesta ajută la realizarea de fotografii mai clare în întuneric, fără a folosi un trepied.

 

Obiectivul cu unghi ultra larg de 8 MP are un câmp vizual larg de până la 120°, de 1,4 ori mai mare decât standardul de 78°. Datorită algoritmilor de calibrare avansați, distorsiunea cauzată de obiectivul cu unghi larg este redusă, ceea ce duce la fotografii mai naturale și mai autentice, fiind ideal pentru fotografii de grup sau surprinderea unor peisaje.

 

Obiectivul macro permite fotografierea de la aproape 4 cm. Este util în special pentru a surprinde toate detaliile obiectelor mici. Obiectivul bokeh estompează perfect fundalul și creează un efect de portret comparabil cu cel al camerelor profesionale.

 

Performanță și experiență de gaming deosebită

HUAWEI P40 lite este alimentat de Kirin 810, un chipset lider în industrie, ce integrează un procesor care cuprinde două nuclee mari A76 și șase nuclee A55 mai mici și o unitate de procesare grafică Mali G52 personalizată. Conform rezultatelor testelor GFX Bench, Kirin 810 oferă o performanță grafică cu 15% mai bună decât Snapdragon 730.

 

De exemplu, în jocul de luptă PUBG multiplayer, detalii precum textura ierbii și arhitectura sunt îmbunătățite cu opțiunile de înaltă definiție și rată de cadru activate. În plus, poate fi jucat timp de o jumătate de oră fără decalaje sau întreruperi ale graficii. O astfel de performanță este asigurată de tehnologia Kirin Gaming+ și GPU Turbo de la Huawei. Kirin Gaming+ aduce o definiție înaltă și îmbunătățește contrastul, în timp ce GPU Turbo face posibilă o rată de cadru stabilă și un control receptiv pentru jocurile mobile. De aceea, HUAWEI P40 lite este tovarășul perfect pentru gaming.

 

Autonomia bateriei telefonului HUAWEI P40 lite este și ea remarcabilă. Bateria de 4200mAh poate susține utilizarea pe parcursul unei zile întregi. Folosind HUAWEI SuperCharge de 40W, P40 lite se poate încărca la 70% în doar o jumătate de oră.

 

HUAWEI P40 lite se distinge de alte smartphone-uri din aceeași gamă de preț prin designul, funcțiile și caracteristicile sale de fotografiere.

 

HUAWEI P40 lite va fi disponibil la un preț de pornire de de 1299 lei (6 GB/8 GB RAM + stocare 128 GB), începând cu 18 martie, în peste 20 de țări din Europa, printre care Austria, Turcia, Danemarca, Serbia sau Grecia.

 

HUAWEI AppGallery – magazinul de aplicații al viitorului

Încă de la lansarea din aprilie 2018, magazinul de aplicații HUAWEI AppGallery a avut o evoluție foarte rapidă și este capabil să ofere cel mai deschis, sigur și inovator serviciu pentru mai mult de 26 de milioane de utilizatori lunari AppGallery din Europa și 400 de milioane de utilizatori la nivel global. În mai puțin de doi ani, Huawei AppGallery a devenit disponibil în peste 170 de țări.

HUAWEI App Gallery cuprinde deja în portofoliu aplicații de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, urmând ca în viitorul apropiat să fie incluse și aplicațiile de banking ING, BRD și Raiffeisen Bank. App Gallery conține deja aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go sau Telekom TV. Totodată, există și o varietate de aplicații integrate dedicate shopping-ului, precum Elefant.ro, Cel.ro sau Okazii.ro, cât și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi sau 7Cloud. În total, App Gallery conține peste 40 de aplicații românești și aproximativ 20.000 de aplicații la nivel global.

Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Toate aplicațiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase. Aceasta dispune de un sistem de evaluare a vârstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

AppGallery implementează cel mai înalt nivel de verificare pentru a izola și proteja datele sensibile și confidențialitatea utilizatorilor. Informațiile sensibile la nivel personal – cum ar fi datele biometrice – nu vor fi niciodată procesate în afara dispozitivului Huawei, oferind utilizatorului un control complet asupra datelor sale personale. EMUI permite utilizatorilor să controleze permisiunea utilizatorului aplicației. Mai important, toate datele utilizatorului sunt, de asemenea, anonimizate și stocate local, corespunzând regiunii fiecărui utilizator.

 

###

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind peste o treime din populația globală. Compania a înființat până în acest moment 14 centre R&D în Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una dintre cele trei unități de business ale Huawei și pune la dispoziția clienților smartphone-uri, tablete și PC-uri, accesorii inteligente și servicii cloud. Rețeaua globală Huawei este construită pe baza celor peste 33 de ani de experiență în industria telecomunicațiilor și este orientată spre a oferi tehnologii de ultimă oră consumatorilor de pretutindeni.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.