fbpx

Branduri apreciate de produse cosmetice organice destinate îngrijirii pielii și părului, pe Namos.ro

de

Renumitele branduri Bali Body și Cocosolis, care se află în topul preferințelor consumatoarelor de produse organice pentru protecție solară, pe plan mondial, pot fi comandate în România pe Namos.ro.

Magazinul online Namos.ro promovează în România o serie de branduri premium, atent selecționate, cu produse organice foarte apreciate și căutate worldwide, ca de exemplu Bali Body (Australia), Cocosolis (Bulgaria), Andalou (USA – California), dar și branduri coreene cu certificari bio Europene, precum Whamisa.

Persoanele care optează pentru produse naturale și bio găsesc pe Namos.ro o categorie specială dedicată produselor organice pentru față, corp, păr și protecție solară. De la ulei de bronzare, ulei pentru protecția părului, ulei after sun, până la spray pentru protecție solară, consumatoarele vor descoperi pe Namos.ro produse premium la prețuri atractive.

Livrarea produselor destinate protecției solare de la Bali Body și Cocosolis se realizează gratuit, în maxim 24 h de la plasarea și aprobarea comenzii.

Produsele organice pentru plajă și soare recomandate de Namos.ro se adresează femeilor conștiente de importanța mediului și a utilizării unor ingrediente cât mai naturale, femeilor active social, care își doresc produse a căror utilizare să aibă un impact bun asupra pielii și cu ajutorul cărora să se simtă îngrijite corespunzător.

În ultimii ani, femeile au devenit din ce în ce mai preocupate să citească articole despre problemele pielii, sunt din ce în ce mai informate și mai dornice de schimbări în modul de a gândi și de acționa din punct de vedere al unei alimentații sănătoase și ecologice, precum și al produselor utilizate pentru nevoile pielii: nevoia de protecție solară, de îngrijire corectă a tenului, nevoia de a folosi elemente naturale benefice în tratarea diverselor probleme, sau pur și simplu pentru prevenirea lor.

“Evoluția și trendul ascendent pe care îl au produsele organice au dus la o receptivitate crescută în rândul consumatoarelor din România în ultimul an, ceea ce a făcut că numărul lor să crească. Întrucât targetul Namos este femeia preocupată de mediu, de natura produselor pe care le folosește, conștientă în primul rând de sănătate, de problemele actuale și în aceeași măsură de aspectul fizic, am căutat să atragem parteneri ale căror produse să conțină rețete cât mai naturale, hidratante și care să dezvolte o relație de lungă durată cu consumatorii. Un aspect important pentru noi a fost și design-ul produselor. Fiind vorba despre ‘accesorii’ de vară, produsele vin în ambalaje unice cu design contemporan, vegan-friendly, create și testate atent, cu toate certificările la purtător :)”, spune Carmen Bănescu, project manager Namos.ro.

De cele mai multe ori este mai simplu să alegem produse cu factori chimici și ingrediente artificiale ale căror efecte sunt mai rapide, însă nu și benefice organismului. De aceea, Namos.ro vine în sprijinul clienților cu sfaturi utile și consiliere personalizată privind îngrijirea pielii și a corpului.

“Majoritatea produselor pe care le recomandăm vara, la soare, conțin ulei de cocos – acest ingredient minune ce se situează în prim-planul trendurilor de beauty. Uleiul de cocos este un produs natural recunoscut pentru efectele de vindecare și accelerare a procesului de regenerare și hidratare a pielii. De ce îl folosim și îl promovăm atât de mult: datorită efectului antibacterian, antiinflamator, perfect pentru pielea sensibilă și în special pentru expunerea sub razele soarelui. Majoritatea femeilor aleg varianta brută a uleiurilor precum și produsele ce conțin rețeta pură a acestora, aici recomand cu tărie produsele Bali Body și Cocosolis, ale căror formule pure ajută la eliminarea iritațiilor, ale cicatricilor precum și la stimularea menținerii unui echilibru de hidratare a pielii”, povestește Carmen Bănescu, project manager Namos.ro.

De exemplu, Bali Body, un produs foarte solicitat la nivel internațional, este adus pentru prima dată in România de echipa Namos.ro. Uleiul de bronzare Bali Body Pineapple SPF6 cu aromă de ananas și factor de protecție SPF, un produs natural, fructat și inspirat de vara călduroasă, ce oferă pielii un bronz intens, strălucitor și hidratat, este cel mai bine vândut produs de bronzare al brandului. Îmbogățit cu extract de ananas, ulei de cocos și vitamine pentru a oferi pielii un glow perfect, pentru a reduce petele de pe piele, precum si pentru un efect de fermitate a țesutului.

Iar Cocosolis Cacao este un ulei captivant pentru un bronz intens și rapid la plajă sau la solar și este cel mai bine vândut produs al brandului. Hrănește și hidratează intens pielea, lăsând-o mătăsoasă, moale și fermă. Este creat din uleiuri Bio presate la rece din cea mai mare calitate: cocos, jojoba, cânepă, ulei de migdale dulci, avocado și vitamina E, în amestec cu dragoste și respect către natură și om. Datorită compoziției sale pure conferă pielii o hidratare intensă, dar și o aromă de ciocolată amețitoare.

 

 

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· ·

Comentarii

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.