fbpx

Obama a batut recordul de popularitate pe Twitter detinut anterior de Justin Bieber

de

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a batut recordul de popularitate pe Twitter detinut anterior de Justin Bieber, cu mesajul “Inca patru ani.”, preluat in scurt timp de cateva sute de mii de utilizatori.

Obama a castigat marti alegerile prezidentiale din SUA, pentru un nou mandat de patru ani la Casa Alba.

 

La finele lunii septembrie, blogul All Twitter al Media Bistro a stabilit cele mai populare tweet-uri (mesaje pe Twitter), in functie de numarul de retweet-uri (preluarea mesajului de catre alti utilizatori). Castigatorul a fost starul canadian Justin Bieber, cu mesajul “RIP Avalanna. i love you”, care are in prezent 223.376 de retweet-uri.

 

Mesajul “Inca patru ani.” a fost postat marti seara de Obama dupa ce presa l-a declarat invingator in Ohio, unul dintre principalele state indecise, unde tendinta alegatorilor nu era clara potrivit sondajelor anterioare scrutinului.

 

In aproximativ patru ore, tweet-ul presedintelui a adunat circa 330.000 de retweet-uri, iar pana in prezent a fost preluat de 541.000 de utilizatori.

 

Echipa de campanie a lui Barack Obama a fost laudata pentru succesul in social media, unde echipa contracandidatului republican Romney a pierdut detasat.

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Personalitati

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.