fbpx

Pentru o vară fără griji, BARZA îți recomandă șervețelele intime cu bicarbonat de sodiu!

de

A sosit perioada vacanțelor la care am visat luni întregi, când, preț de câteva zile, putem lăsa deoparte grijile cotidiene pentru a ne reîncărca bateriile, fie pe plajă la umbra unor palmieri, fie plimbându-ne pe străzile unor orașe încărcate de istorie. Oricât de zen ar trebui să fie această perioadă, există un aspect de care nu trebuie să uităm în sezonul cald, și anume sănătatea intimă.

Vara transpiram mai mult și mai des decât de obicei, iar umiditatea și temperaturile ridicate favorizează înmulțirea bacteriilor și fungilor. Orele petrecute la piscină în același costum de baie umed, hainele strâmte din materiale sintetice care nu lasă pielea să respire, spălăturile vaginale frecvente, folosirea tampoanelor intravaginale menținute prea multe ore dezechilibrează flora vaginală și cresc riscul de iritare și apariție a infecțiilor intime. Conform studiilor, 78% dintre femei se confruntă cu această problemă cel puțin o dată în viață, iar de cele mai multe ori simptomele nu sunt evidente inițial, ceea ce înseamnă că trebuie acordată atenție sporită igienei preventive.

Soluția?

O igienă intimă optimă este principala soluție pentru evitarea declanșării infecțiilor în zona genitală. De aceea, BARZA te îndeamnă să ai grijă de sănătatea ta intimă și îți recomandă șervețelele intime cu soluție de bicarbonat de sodiu, un ingredient natural, recomandat pentru asigurarea unei igiene intime corespunzătoare, pentru eliminarea senzației de disconfort și a mirosurilor neplăcute.

Formula soluției de bicarbonat de sodiu din compoziția șervețelelor a fost creată conform recomandărilor medicilor ginecologi.

Acestea acționează în mod delicat pentru a curăța și reda prospețimea zonei intime și pentru a te simți în largul tău oriunde mergi. Testat dermatologic, pachetul de șervețele intime de la BARZA conține 20 de bucăți și este ușor de transportat în trusa de îngrijire, în geantă sau în bagajul de voiaj.

Servețele intime cu bicarbonat de sodiu pot fi achiziționate din farmacii, drogherii sau online pewww.testulbarza.ro: https://testulbarza.ro/product/servetelele_intime_cu_bicarbonat_de_sodiu/

 

***

Despre BARZA

BARZA – de peste 20 de ani alături de tine!

Din 1995, de când a introdus pe piața din România primul test de sarcină, BARZA a rămas alături de femeile din România, fiind un partener de încredere care a căutat permanent să vină cu soluții inovatoare pentru aspectele delicate cu care se confruntă acestea.

O afacere de familie care a început ca un proiect temerar, este astăzi un business antreprenorial de succes, validat de încrederea consumatorilor și a medicilor care recomandă produsele BARZA de mai bine de 20 de ani!

În prezent, portofoliul de produse BARZA cuprinde: teste de sarcină clasice (tip casetă, tip stilou, tip bandă), teste de sarcină ultrasensibile (tip casetă, tip stilou, tip bandă), test de ovulație, teste de fertilitate de cuplu, test de menopauză și șervețele intime cu bicarbonat de sodiu.

Pentru detalii suplimentare, puteți accesa site-ul: https://testulbarza.ro/ și ne puteți urmări pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/testelebarza/

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.