fbpx

The Macallan, colaborare inovatoare cu Cirque du Soleil, pentru a serba 200 de ani de existență a brandului

de

Pentru a sărbători 200 de ani de existență a brandului The Macallan, renumita marcă de whisky scoțian single malt a colaborat cu Cirque du Soleil în cadrul unui parteneriat care se va derula pe parcursul mai multor ani. Sărbătorind sinergia creativă dintre cele două mărci, colaborarea a început în luna mai cu o experiență teatrală unică și va continua cu lansări globale de produse.

Colaborarea a demarat cu o experiență senzorială de neuitat la domeniul The Macallan– casa brandului din Speyside, Scoția. Cu o echipă mixtă de pe patru continente, Cirque du Soleil SPIRIT îmbină elemente de artă din ambele lumi – expertiza de neegalat a The Macallan în meșteșugul whisky-ului, cu măiestria Cirque du Soleil în artele spectacolului.

Pe parcursul lunii mai, fiecare spectacol i-a transportat pe oaspeți în universul teatral al tărâmurilor scoțiene, pentru o experiență care a inclus acrobații contorsionism, acrobații în inel, pe sârmă, jonglerii, salturi în inele, dansuri flamenco – cu o distribuție de artiști din SUA, Marea Britanie, China, Spania, Canada, Finlanda, Malaezia, Cambodgia și Africa. Purtând oaspeții într-o călătorie multisenzorială (vedere, gust, miros și sunet), spectacolele au oferit oportunitatea unică de a transmite o poveste în care reconectarea cu natura inspiră forța de a proteja lumea naturală.

Spectacolele au marcat începutul colaborării între cele două branduri, care se va concretiza în mai multe momente pe tot parcursul anului 2024 și mai departe.

Jaume Ferràs, Creative Director la The Macallan, a declarat: “2024 marchează un an important pentru The Macallan, care sărbătorește 200 de ani de existență. Această colaborare aduce împreună două branduri emblematice, ambele dedicate inovației constante, rezultând o experiență unică, inspirată în mod unic de Highlands și de povestea mărcii noastre de până acum. Am întâmpinat oaspeți din întreaga lume la domeniul The Macallan pentru lansarea acestei experiențe spectaculoase, oferindu-le oportunitatea de a experimenta un act artistic uluitor și o degustare personalizată de whisky, toate sub emblema The Macallan.”

Marie-Hélène Delage, Creative Director la Cirque du Soleil, said: Cirque du Soleil SPIRIT este o colaborare extraordinară, bazată pe respect reciproc. Prin armonia creată de natură și de poveste, am dezvoltat o colaborare care evidențiază punctele forte ale ambelor mărci. Cu această invitație, am întâmpinat oaspeții la o experiență de neuitat în frumusețea atemporală a domeniului The Macallan. Împreună, am scris o poveste care celebrează frumusețea, minunea și legătura profundă pe care toți o împărtășim cu lumea naturală.” 

 

Pentru a afla mai multe, accesați https://www.themacallan.com/en/experience-the-macallan/cirque-du-soleil. 

 

DESPRE THE MACALLAN

The Macallan este renumit în întreaga lume pentru extraordinarele sale whisky-uri single-malt. Au trecut două secole de când Alexander Reid, fondatorul The Macallan, a distilat primul lot de whisky în alambicurile sale neobișnuit de mici din Speyside, Scoția, în 1824, pornind de la moștenirea specială a whisky-ului scoțian single malt.

O obsesie pentru calitate și măiestrie este semnul distinctiv al brandului The Macallan. Calitatea remarcabilă și caracterul aparte al fiecărui whisky sunt influențate de butoaiele excepționale de stejar condimentate cu vin de sherry – un angajament pentru obținerea culorii naturale, bazat pe măiestrie. Proiectată de arhitecți de renume internațional, având ca inspirație vechile dealuri scoțiene din jur, Distileria Macallan este situată pe un domeniu superb de 485 de acri.

Ultimii 200 de ani au fost o introducere pentru tot ce urmează. Aceasta este o călătorie în timp. Acesta este The Macallan, tânăr de 200 de ani.

Creat fără compromis. Vă rugăm să savurați The Macallan în mod responsabil.

Pentru mai multe informații vizitați themacallan.com și deveniți membru al Societății Macallan pentru a explora poveștile din spatele whisky-urilor. Pentru informații de presă vizitați : https://www.themacallan.com/en/newsroom.

Începând din 2019, Coca-Cola HBC este promotor și unic distribuitor în România al portofoliului de băuturi alcoolice Edrington, care include brandurile premium de whisky The Macallan, Highland Park, The Famous Grouse și Naked Malt, dar și brandul de rom Brugal.

 

DESPRE GRUPUL CIRQUE DU SOLEIL ENTERTAINMENT

 

Cirque du Soleil Entertainment Group este lider mondial în divertismentul live. Cu o istorie de patru decenii în care a depășit granițele imaginației, compania aduce o abordare creativă într-o mare varietate de forme de divertisment, cum ar fi producții multimedia, experiențe imersive și evenimente speciale. Cirque du Soleil Entertainment Group sărbătorește 40 de ani de sfidare a realității, de definire a divertismentul și de iluminare a lumii prin artă și creativitate.

De la crearea sa în 1984, a inspirat peste 400 de milioane de oameni, pe 6 continente, în 86 de țări. Compania canadiană are acum peste 4000 de angajați, inclusiv 1200 de artiști cu 80 de naționalități diferite.

Pentru mai multe informații despre Grupul Cirque du Soleil Entertainment, vă rugăm să vizitați cirquedusoleil.com

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.