fbpx

Prenumele Adele a devenit marca inregistrata

de

Cantareata britanica Adele a luat hotararea ca prenumele ei sa devina o marca inregistrata, a anuntat editia electronica a tabloidului The Sun.

Artista a luat aceasta decizie pentru ca numele ei sa nu poata fi folosit de niciun brand care produce parfumuri sau bijuterii.
“Ea nu doreste ca cineva sa ii exploateze numele, folosindu-l pe o serie de produse care ar putea sa ii faca pe cumparatori sa creada ca ea este implicata in acele proiecte”, a declarat o sursa.
Marca inregistrata faciliteaza initierea unei actiuni in justitie, in cazul in care drepturile legale asociate unui nume, unei denumiri sau unei marci au fost incalcate.
Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta ca Adele, este cantareata si compozitoare. Ea a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciata si de criticii muzicali. Adele a fost prima artista care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, iar in 2012 a castigat sase premii Grammy. Pana in prezent, ea a lansat pe piata doua albume, “19” si “21”.
Adele, a carei silueta este departe de a fi una standard in showbiz, are o voce exceptionala. Artista nu s-a ferit sa vorbeasca despre suferintele sale in dragoste in melodii precum “Someone Like You” si “Rolling in the Deep”.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *