fbpx

Primul Congres al Numerologilor din România va avea loc sâmbătă, 19 octombrie 2019, la București

de

Primul Congres al Numerologilor din România va avea loc sâmbătă, 19 octombrie 2019, la București, începând cu ora 11.00, în Sala Frescelor a Universității de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”.

Sub coordonarea renumitului numerolog Anatol Basarab, fondatorul Asociației Numerologilor din România, cel mai important eveniment de profil al anului reunește, în premieră, specialiști și pasionați de numerologie din întreaga țară, într-un schimb de experiență relevant în domeniu.

Scopul declarat al Congresului îl constituie recunoașterea și promovarea numerologiei ca instrument de cunoaștere și de cercetare de maximă importanță în dezvoltarea personală și profesională a oamenilor.

Vor avea loc mai multe sesiuni de prezentări pe o tematică de interes major în viața oamenilor: numerologia bunăstării materiale, sociale și spirituale, ecologia psihoenergoinformațională și numerologia sănătății.

Publicul va avea ocazia să îi asculte pe cei mai reprezentativi speakeri numerologi – medici, psihologi, sociologi, ingineri, IT-iști, profesori, educatori, traineri, economiști, avocați, influenceri, reprezentanți mass-media – împărtășind din experiența lor practică și să descopere modalități concrete pentru îmbunătățirea calității vieții.

Scopul activităţii numerologilor îl reprezintă facilitarea accesului către autocunoaștere și folosirea instrumentelor specifice în cuplu, familie, carieră și viața personală a oamenilor.

Pasionații din acest domeniu vor primi în cadrul Congresului un plus de informație specializată și vor putea aprofunda caracteristicile personalității omului, instrumentele pentru descoperirea capacităților și talentelor, menirea fiecărui om, potențialul psihoenergetic și psihologic și interrelația cu realitățile înconjurătoare.

Congresul include expoziții de artă plastică și orgoni, vizitarea expozițiilor permanente CED UAUIM și posibilitatea achiziționării de cărți de specialitate.

Taxa de participare este de 300 de lei. Cei care doresc să se înscrie la acest eveniment sunt rugați să sune la secretariatul Congresului, la telefon 0722760652. Găsiți  toate detaliile pe https://asociatianumerologilor.ro/congresul- numerologilor-editia-i/

Adresa: Str. Academiei, 18-20, sector 1, București. Accesul se va face prin strada Biserica Enei, prin intrarea numită Marele Portal, din Piața Universității.

Invitați speciali:

Costi Ioniță, Lidia Fecioru, Adriana Bahmuțeanu, Bianca Brad

Lucrările Primului Congres al Asociației Numerologilor

Diana Mețiu: „ O 9 FIINȚĂ”

Roxana Iorgulescu Bandrabur: „Boala și prototipul mental. Gânduri, sentimente, obiceiuri și rolul conștientizării acestora în regăsirea Sensului”

Emil Crihan: „Omul, eroul și destinul său”

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Life

Comentarii

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.