fbpx

Regulament oficial de participare la concursul Meli Melo – Paris

de

REGULAMENT OFICIAL

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament Oficial”).

1. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.revistatango.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC ZADA MEDIA si ai companiilor implicate in desfasurarea concursului (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 27 Noiembrie  si se va incheia la data de 15 Decembrie 2009.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
Cum se participa la concurs:

Trebuie sa ai cont pe www.revistatango.ro pentru a putea participa la concurs si sa fii logat. Posteaza raspunsul la intrebare/povestea cu tema concursului si poti fi castigatorul premiului oferit.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
a. Castigatorii se vor alege in urma tragerii la sorti dintre toti participantii inscrisi in perioada de concurs.
b. Castigatorii vor fi anuntati la data de 17 Decembrie, pe site-ul www.revistatango.ro, in sectiunea de Concurs.

6. PREMII:
– 5 premii care vor contine: o esarfa, un colier cu pandantiv fetita si o brosa elefant;
– 5 premii care vor contine: un colier cu pandantiv rotund, o brosa camee si o bratara fantezie.

Premiul nu se acorda in bani.

Modalitatea de acordare a premiilor:
•    castigatorii din provincie vor fi contactati pentru colectarea datelor necesare expedierii premiilor
•    castigatorii din Bucuresti vor veni la sediul redactiei pentru a-si ridica premiul.

7. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

8. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele de contact sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

 

Categorii:
Concurs

Comentarii

 • In ziua de craciun, ingerii se coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, raspandind in jur miresme dulci, presarate cu lumina, speranta, optimism… Prezenta lor este semnalata de mici bulgari zglobii, in interiorul carora se afla cate un mesaj care ne este inchinat noua, celor de pe fagasul marilor sperante. La atingerea Pamantului, \"ghemotoacele albe\" dau nastere la colindele unice care impodobesc coronita de brad, aflata pe crestetul fiecaruia. Sper ca tu sa fii alaturi de ingeri si sa pastrezi in suflet acest mesaj.
  Pentru mine Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare din an petrecuta alaturi de cei dragi,alaturi de persoana iubita.
  Si nu uita..iubire..pace..credinta..lumina.CRACIUN FERICIT!

  florina91 decembrie 14, 2009 3:11 pm Răspunde
 • noi ne-am cunoscut acum 8 ani dar suntem impreuna de doar 7 ani. totul a inceput cu o privire, o dragoste in taina de ambele parti pana cand eu am fost cea care a facut primul pas. primul pas ca a inceput cu zeci de minute in sir la telefon a continuat cu un sarut de ziua indragostilor, o nunta frumoasa in 2004, un ingeras in 2007 si multe multe lucruri frumoase petrecute impreuna. te iubesc micul meu poznas

  elenasandu decembrie 12, 2009 10:28 am Răspunde
 • Paseam pe strada pustie in miez de noapte printre frunzele uscate … pasii imi erau marunti si rari … dorem parca sa prelungesc drumul, sa fiu singura, doar eu cu gandurile si amintirile mele …
  Imi aminteam cum venisem spre tine … necunoscandu-te, insa, cautindu-te cu ochi nelinistiti … fara sa ma gandesc macar o clipa la conturul unei povesti de iubire … te cautam si atat … Imi aminteam cum ai stiut sa-mi topesti inima inghetata si sa aprinzi in ea flcara unei iubiri incandescente …
  Mergeam si ma gandeam cu cata fericire ma indreptasem spre tine … ma gandeam cu cata tristete ma indepartasem cu cateva clipe in urma … simteam cum o parte din inima mea ramasese acolo intre degetele tale rasfirate care ma atinsesera … acolo in acea imbratisare … acolo cu tine … Strangeam pleoapele si simteam cum ma inec in lumea gandurilor … Mi-as fi dorit in acel moment sa pot opri timpul in loc …
  Mergeam alene si tresaream la fiecare adiere firava care imi soaptea amintiri, la fiecare fosnet al frunzelor care acopereau trotuarul cenusiu precum o dantela in nuante aramii … nuante de noiembrie si simteam cum in par mi se impregnau nuante de noiembrie … ochii capatau nuante de noiembrie … inima mea se imbraca in nuante de noiembrie …

  iuliaiulia decembrie 9, 2009 5:16 pm Răspunde
 • Am incepem cu un sarut. Lung. Ca parul meu
  Am continuat cu o imbratisare. Nesfarsita. Ca Dragostea noastra.
  Vom pasi cu Speranta si Iubire in noul an. 2010 va fi Anul Nostru.
  Toate visele si dorintele noastre, sperantele purtate in suflete atata vreme se vor implini intr-o realitate mult asteptata: CASATORIA.
  I-am auzit inima batand de emotie si de fericire langa a mea. In Momentul Acela, la prima intalnire. Si in multe altele asemenea care vor urma si ne vor lumina viata.
  Fara a fi patetica sau desueta:
  Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca exista si ca mi l-a adus in calea mea.
  Te iubesc, Dragostea mea!

  symona.nedelcu decembrie 4, 2009 3:48 pm Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.