fbpx

Radu Banciu a invins in seara de ajun cuplul Mircea Badea – Mihai Gadea

de

Productia moderata de Radu Banciu pe B1 TV, „Lumea lui Banciu”, a inregistrat pe 24 decembrie audiente considerabil mai mari decat emisiunea speciala de Craciun de pe Antena 3, ai carei protagonisti au fost Mircea Badea si Mihai Gadea.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, B1 TV s-a pozitionat aseara pe primul loc in topul audientelor pe piata televiziunilor de stiri, in intervalul orar 23:00 – 00:00, pe toate targeturile de populatie din mediul urban. Astfel, pe segmentul de public cu varsta intre 18 si 49 de ani, B1 TV obtinea o cota medie de piata de 2.3%, aproape dubla fata de postul Antena 3 – 1.2%. La categoria de populatie de peste 18 ani, B1 TV a avut o medie a cotei de piata de 3.9%, Antena 3 3.2%, iar pe targetul All Urban, televiziunea de stiri B1 atingea un share mediu de 3.7% si Antena 3 avea 3.1%.
De altfel, si emisiunea „Aktualitatea B1” de ieri, in cadrul careia a fost dezbatuta tema Revolutiei romane si a controversatei morti a lui Noël Bernard, cel mai popular director al Radio Europa Libera, s-a situat peste Antena 3. Intre 19:00 si 20:00, pe categoria de public intre 18 si 49 de ani, B1 TV atingea un share mediu de 1.0%, iar postul din Baneasa 0.9%.

Sursa datelor: Kantar Media; copyright ARMA Data SRL

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.