fbpx

Rambo: Last Blood, premiat la Zmeura de Aur 2020

de

Filmul Rambo: Last Blood a primit două premii la Zmeura de Aur 2020, ceremonie ce stabilește cele mai proaste filme ale anului.

Producătorii filmului au dorit să continue succesul legendarei serii Rambo, care s-a bucurat de o popularitate atât de mare încât au apărut inclusiv jocuri pe calculator, dar și un slot Rambo disponibil pe casino.netbet.ro.

Totuși, planul producătorilor nu a mers așa cum își doreau, astfel că Rambo: Last Blood a avut nu mai puțin de opt nominalizări la Zmeura de Aur 2020.

Rambo: Last Blood a fost nominalizat la următoarele categorii: cel mai prost film, cel mai prost actor într-un rol principal (Sylvester Stallone), cea mai proastă actriță într-un rol secundar (Fenessa Pineda), cea mai proastă combinație pe marile ecrane, cel mai prost regizor (Adrian Grunberg), cea mai proastă continuare, cel mai prost scenariu (Sylvester Stallone și Matthew Cirulnick) și cel mai mare afront adus vieții umane și proprietății publice.

În cele din urmă, Rambo: Last Blood a câștigat doar două premii – pentru cea mai proastă continuare și cel mai mare afront adus vieții umane și proprietății publice. În schimb, filmul Cats a primit 6 premii, din cele opt nominalizări avute.

Rambo: Last Blood a fost lansat pe 20 septembrie 2019 și a avut un buget de producție de aproximativ 50 de milioane de dolari. Încasările nu au rupt gura târgului și s-au ridicat la 91.5 milioane de dolari.

De altfel, apariția unui nou film Rambo a ridicat mari semne de întrebare. Ideea i-a venit lui Sylvester Stallone încă din 2008, dar a durat mai bine de un deceniu până când filmul să ajungă în cinematografe.

Stallone a primit una verde pentru producerea acestui film în august 2009 și în prima fază trebuia să se numească Rambo V: The Savage Hunt, urmând să aibă la bază cartea Hunter, scrisă de James Byron Huggins.

În mai 2010, Stallone a anunțat că a creionat în totalitate noul personaj Rambo, care urma să fie complet schimbat. Totuși, în 2011, Sean Hood a fost angajat să scrie un nou scenariu, Rambo: Last Stand.

Apoi, filmările s-au amânat, deoarece Stallone trebuia să încheie munca la The Expandables 2.

Ulterior s-a mers pe ideea că mai bine s-ar face un nou serial Rambo, în timp ce în 2014 compania germană Splendid Films a anunțat că Stallone a început să scrie un nou scenariu pentru Rambo, care ar urma să fie propria versiune a No Country for Old Men.

Totuși, în 2016, Stallone a anunțat într-un interviu că filmul nu se va mai face din cauza unor neînțelegeri legate de producție. Abia în mai 2018 s-a revenit asupra deciziei, iar filmul ar fi trebuit să se lanseze sub numele Rambo V și filmările să înceapă în luna septembrie a aceluiași an. În cele din urmă, filmările au început în octombrie 2018, cu o întârziere de încă o lună, în Bulgaria.

Chiar și așa, filmul nu s-a bucurat deloc de un succes major. Încasările la box office în SUA și Canada au fost de 44.8 milioane de dolari, iar cele din restul lumii s-au ridicat la 46.7 milioane de dolari.

În plus, recenziile primite au fost mai degrabă negative, atât din partea site-urilor de specialitate, dar și a fanilor.

Chiar și așa, în septembrie 2019, Stallone a anunțat că se gândește să mai facă încă un film din seria Rambo, al șaselea. De această dată, vrea să îl trimită pe Rambo într-o rezervație din India. Totuși, nu se știe dacă acest film chiar va fi produs.

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.