fbpx

Recomandările lunii octombrie la Disney Channel și Disney Junior

de
HEIDI BLICKENSTAFF, COZI ZUEHLSDORFF

 Luna octombrie vine cu filme și seriale irezistibile la Disney Channel și Disney Junior.


DISNEY CHANNEL

 

SOY LUNA: PREMIERA SEZONULUI 3

Povestea iubitului personaj Luna Valente continuă. După ce finalul sezonului 2 a lasat-o pe tânără în fața unui nou capitol din viața ei, Luna are parte acum de noi aventuri și va vedea ce prieteni rămân alături de ea în acest nou parcurs.

Din 15 octombrie, de luni până joi la ora 18:00.

 

NOU! CEI 6 SUPER EROI: SERIALUL

Îndrăgitul personaj gonflabil, Baymax, revine alături de ceilalți super eroi ai filmului de cinema de mare succes numit Cei 6 super eroi în noi aventuri amuzante și pline de suspans ce se desfășoară după finalul filmului, în cadrul unui program special de o oră. O mulțime de aventuri îi așteaptă pe cei 6 prieteni!

Din 15 octombrie, de luni până vineri, la 15:30

 

POVESTIRILE RĂȚOIULUI: NOI EPISOADE

După ce o reuniune de familie îi aduce laolaltă pe Scrooge, pe nepotul său Donald Duck și strănepoții lui, Hewey, Louie si Dewey și un trecut epic, aceștia încep o viață mult mai incitantă decât și-au imaginat vreodată. Viața este ca un uragan în Macburg, o metropolă importantă și foarte agitată, unde locuiesc o mulțime de afaceriști competitivi și oportuniști, dar și ființe supranaturale – care vor să se răzbune pe Scrooge și pe apropiații săi.

Din 1 octombrie, de luni până vineri la 15:00.

 

 

TABĂRĂ CU PERIPEȚII: PREMIERA SEZONULUI 3

În sezonul 3, copiii familiei se întorc nerăbdători în Tabăra Kikiwaka în calitate de supraveghetori, pregătiți să lege noi prietenii și să colecționeze noi amintirii, dar vor descoperi că mai multe cabane nu au fost reconstruite după incendiu și că precedentul proprietar, Gladys a dispărut cu banii din asigurări. Descoperă cum Jessie, Emma, Ravi si Zuri să rezolve situația în dorința de a construi o tabără mai mare și mai frumoasă.

 

Din 1 octombrie, de luni până vineri la 20:30.

 

 

 

FILM: VINEREA CIUDATĂ

O poveste muzicală contemporană readaptată după celebra comedie Vinerea Ciudată, noua producție Disney Channel le prezintă pe adolescenta Ellie Blake și pe mama ei Katherine. Acestea sparg din greșeala clepsidra primită de Elli de la tatăl său și constată că au reușit să facă schimb de corpuri în mod magic. Acum Ellie și Katherine trebuie să facă schimb de locuri la serviciu, la școală și mai ales într-o zi cu adevărat … nebună.

Vineri, 19 octombrie la ora 18:00

 

 

Disney Junior

SERIAL NOU: PAPRIKA

Datorită dispoziției vesele, entuziasmului și ideilor de bufoni, gemenii Paprika: Stan și Olivia, împreună cu prietenii lor, transformă zilele obișnuite în mari aventuri!

Din 1 octombrie, de luni până vineri la 11:20, la 15:10 și la 16:40, iar sâmbătă și duminică de la 15:00.

 

NOI EPISOADE DIN SERIALUL VAMPIRINA

Vampirina este povestea amuzantă a unei fetițe vampir care se mută cu familia din Transylvania în Pennsylvania unde vor deschide un hotel de tip bed & breakfast pentru a găzdui vampiri și spiriduși. Pe masura ce povestea se dezvaluie, Vampirina are parte de tot soiul de provocari în încercarea de a-si face noi prieteni în oras si la scoala unde invata. Astfel, ea descopera o multime de lectii de viata si isi da seama ca este mai simplu sa fii precum ceilalti, dar este mult mai important sa imbratisezi calitatile care ne fac unici.

Din 1 octombrie, de luni până vineri la 18:30 și în zilele de weekend de la 12:00 la 13:30

 

NOI EPISOADE DIN SERIALUL EROII ÎN PIJAMA

Connor, Greg și Amaya sunt copii normali în timpul zilei, însă când vine seara, ei își activează brățările care le oferă super puteri. Ei devin Eroii în pijama, Pisoi, Sopi și Bufnita care merg în aventuri, rezolvă mistere și învață lecții valoroase.

Din 8 octombrie, de luni până vineri la ora 19:00 și în weekend de la ora 9:00

 

NOI EPISOADE DIN PRIETENII CĂȚELUȘI

Disney Junior vi-i prezintă pe cei doi prieteni în episoade noi! Mari amatori de distracție, frații cățelusi din rasă pug, Bingo și Rolly, sunt dornici de aventuri și pornesc în fiecare zi în noi experiente pline de energie și învățături în cartierul în care locuisesc, dar și în alte colțuri ale lumii.

Îi veți putea urmări din 29 octombrie, de luni până vineri la ora 17:30

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.