fbpx

Regulamentul concursului AVON

de

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament Oficial”).

1.. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.revistatango.ro.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC ZADA MEDIA si ai companiilor implicate in desfasurarea concursului (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

La acest concurs, membrii inregistrati pot participa zilnic (in limita unui vot pe zi). Mai multe voturi, mai multe sanse de castig!  

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 07 iunie  si se va incheia la data de 26 iunie

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs:

1. Trebuie sa ai cont pe www.revistatango.ro pentru a putea participa la concurs si sa fi logat. Posteaza raspunsul la intrebare/ile si poti fi castigatorul premiului oferit.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

a. Castigatorii se vor alege in urma tragerii la sorti dintre toti participantii inscrisi in perioada de concurs.

b. Castigatorii vor fi anuntati la data de 01 Iulie 2010, pe site-ul www.revistatango.ro, in sectiunea de concurs.  

6. PREMII:  

- 10 seturi de produse Avon – gama Anew Clinical Luminosity PROcompuse din: Crema de noapte si Serul Anew clinical PRO

Premiile nu se acorda in bani.

a. Modalitatea de acordare a premiilor:

·         castigatorii din provincie vor fi contactati pentru colectarea datelor necesare expedierii premiilor

·         castigatorii din Bucuresti vor veni la sediul redactiei pentru a-si ridica premiul.

7. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

8. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele de contact sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

 

Categorii:
Concurs

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.