fbpx

Samsung Galaxy S24 Ultra va îmbunătăți experiența de vizionare a Jocurilor Olimpice de la Paris, în 2024

de

 În colaborare cu CIO și OBS, tehnologia Samsung Galaxy va oferi fanilor din întreaga lume o perspectivă nouă asupra celor mai mari sportivi ai lumii în timpul Jocurilor Olimpice.

 Samsung Electronics Co., Ltd., partener mondial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice, a anunțat astăzi planurile sale alături de Comitetul Internațional Olimpic (International Olympic Committee, CIO) și Serviciile de Difuzare Olimpice (Olympic Broadcasting Services, OBS) pentru a revoluționa experiența de difuzare a Jocurilor de la Paris 2024 pentru spectatori și fani. Imagini noi, nemaivăzute – care vor fi capturate și distribuite cu Samsung Galaxy S24 Ultra – vor juca un rol esențial în deschiderea ceremoniei de deschidere care va avea loc pe râul Sena și în competițiile de navigație ale Jocurilor Olimpice.

În calitate de partener oficial pentru echipamente de comunicații wireless și echipament de calcul ale Jocurilor Olimpice și Paralimpice, Samsung va valorifica tehnologia sa mobilă avansată și conectivitatea 5G pentru a oferi o perspectivă mai apropiată asupra momentelor iconice din competiție. Această nouă perspectivă, alimentată de inovația Samsung Galaxy, nu doar că va ajuta Jocurile de la Paris 2024 să își îndeplinească promisiunea de a fi cele mai deschise jocuri din istorie, ci va și consolida moștenirea Samsung în sprijinul Jocurilor Olimpice și Paralimpice prin inovație.

 

Într-o societate din ce în ce mai conectată, tehnologia mobilă Samsung Galaxy a ajutat la transformarea relațiilor pe care utilizatorii le au cu lumea înconjurătoare, oriunde s-ar afla. Fiind un partener global de aproape trei decenii, știm din proprie experiență cât de important este să creăm și să facilităm aceleași conexiuni semnificative la Jocurile Olimpice și Paralimpice. Suntem onorați să colaborăm îndeaproape cu CIO și OBS pentru a furniza imagini de înaltă calitate care vor face parte dintr-o serie de premiere la Paris 2024 și pentru a aduce fanii de acasă și cei prezenți la fața locului și mai aproape de emoția competiției”, declară Stephanie Choi, vicepreședinte executiv și șef al departamentului de marketing al diviziei Mobile eXperience de la Samsung Electronics.

 

În aproximativ o lună, ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice va avea loc pentru prima dată în afara unui stadion. La Paris 2024, 10.500 de sportivi vor defila pe râul Sena în bărci desemnate pentru fiecare delegație națională, într-o ceremonie care se dorește a fi cea mai deschisă și accesibilă din istorie. Plecând de la podul Austerlitz, parada iconică va urma un traseu de șase kilometri prin centrul Parisului, trecând pe lângă unele dintre locurile oficiale ale Jocurilor Olimpice, înainte de finalul grandios al ceremoniei la Trocadéro.

Samsung Galaxy S24 Ultra oferă oamenilor locuri în primul rând la Jocurile Olimpice

Pentru a aduce fanii de acasă mai aproape de acțiune și pentru a le oferi o privire mai intimă asupra reacțiilor sportivilor în timpul acestei călătorii unică în viață, Samsung va instala peste 200 de smartphone-uri Galaxy S24 Ultra la prova și pe laturile fiecăreia dintre cele 85 de ambarcațiuni ale sportivilor la ceremonia de deschidere. Imaginile HDR de înaltă calitate captate cu dispozitivele Galaxy S24 Ultra vor fi distribuite și transmise prin intermediul unei rețele exclusive 5G furnizate de Orange, furnizorul oficial de rețele mobile al Paris 2024. Orange va instala 12 stații de bază 5G de-a lungul Senei pentru a crea prima rețea standalone 5G din Franța, într-o colaborare pionieră menită să asigure o conectivitate 5G fără întreruperi și o experiență de vizionare perfectă pentru fanii din întreaga lume.

Samsung va utiliza aceeași tehnologie și pentru competițiile de navigație din Marsilia, instalând Galaxy S24 Ultra pe fiecare barcă de competiție, permițând fanilor să trăiască emoția cursei alături de sportivii lor olimpici preferați și să se implice cu adevărat în acțiune.

 

Această a implicat o serie întreagă de noi provocări și luni de cercetare, dezvoltare și testare – în strânsă colaborare cu OBS și Orange – pentru a garanta calitatea video și performanța conectivității în diverse condiții meteo, există posibilitatea să fie vânt sau apa să aibă valuri mari etc. Samsung și partenerii săi au abordat aceste provocări prin valorificarea caracteristicilor de stabilizare optică a imaginii (OIS) de pe Galaxy S24 Ultra, creșterea puterii de transmisie și instalarea de turnuri de retransmisie pe barca de urmărire pentru a asigura o experiență de livestream fără întreruperi pentru spectatori.

 

În calitate de broadcaster oficial al Jocurilor Olimpice, suntem extrem de entuziasmați de colaborarea cu Samsung, care va permite o perspectivă cu adevărat originală asupra Parisului 2024, schimbând modul în care fanii vor experimenta competiția. Ultima inovație mobilă de la Samsung va permite milioanelor de fani din întreaga lume să trăiască și să simtă acțiunea și emoția Ceremoniei de Deschidere și a competițiilor de navigație alături de sportivii lor preferați în timp real”, declară Yiannis Exarchos, Director General al OBS.

 

Contribuția îndelungată a Samsung la Jocurile Olimpice

Această declarație marchează următoarea etapă a angajamentului îndelungat al Samsung, în strânsă colaborare cu CIO, de a stimula transformarea digitală și de a oferi tehnologii de vârf la Jocurile Olimpice, prezentând cele mai recente inovații mobile pentru sportivi, fani și comunități. Această contribuție a început cu programul „Call Home”, care a permis celor aproape 2.500 de sportivi să vorbească gratuit cu familiile lor în 1998, când accesul la telefoanele mobile era limitat. A continuat cu aplicația Wireless Olympic Works (WOW), primul serviciu oficial de informații olimpice pe mobil. Aplicația WOW a fost introdusă organizatorilor olimpici prin intermediul telefoanelor Palm OS furnizate de Samsung la Atena 2004 și apoi a fost pusă la dispoziția publicului la Vancouver 2010, oferind fanilor cele mai noi actualizări din timpul Jocurilor Olimpice direct pe telefoanele lor mobile.

În plus față de inovația în domeniul mobile, Samsung a contribuit și la modul în care sportivii și personalul se conectează și comunică în timpul Jocurilor Olimpice. Începând cu Nagano 1998, Samsung a furnizat sportivilor și personalului un total de peste 120.000 de produse mobile.

 

Detaliile despre cum va folosi Samsung capacitățile sale tehnologice pentru a aduce fanii mai aproape de sportivi, într-o altă premieră olimpică, vor fi dezvăluite în săptămânile următoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

 

Despre implicarea Samsung în Jocurile Olimpice

Samsung este partener mondial al Jocurilor Olimpice începând cu Jocurile Olimpice de iarnă de la Nagano din 1998. De peste 25 de ani, atleții și fanii au încredere în tehnologia mobilă transformatoare a Samsung pentru a împărtăși spiritul olimpic la nivel global și pentru a continua să modeleze viitorul digital al Jocurilor Olimpice până la Paris 2024 și dincolo de aceasta. Angajamentul companiei față de Mișcarea Olimpică se apropie curând de a patra decadă de parteneriat și se extinde până la Los Angeles 2028. Inovațiile Samsung din categoria echipamentelor de comunicații wireless și calcul, inclusiv echipamentele care integrează inteligența artificială, realitatea virtuală, realitatea augmentată și 5G, vor schimba modul în care lumea trăiește Jocurile Olimpice.

 

Despre implicarea Samsung în Jocurile Paralimpice

 

Samsung este partener mondial al Comitetului Internațional Paralimpic (IPC) în categoria echipamentelor de comunicații wireless și calcul. Începând cu Jocurile Paralimpice de iarnă de la Torino 2006, compania susține cu mândrie Mișcarea Paralimpică și permite sportivilor și fanilor din întreaga lume să împărtășească bucuria și inspirația Jocurilor prin tehnologia mobilă transformatoare Samsung. Angajamentul Samsung față de Jocurile Paralimpice va continua până la Los Angeles 2028 și va fi marcat prin experiențe inovatoare în domeniul mobil și al calculatoarelor, alimentate de inovații intenționate în categoria echipamentelor de comunicații wireless și calcul, inclusiv echipamente care integrează inteligența artificială, realitatea virtuală, realitatea augmentată și 5G.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.