fbpx

Sony a prezentat noul smartphone Xperia XZ3

de

Sony Mobile Communications a prezentat, în cadrul târgului de consumer electronics IFA din Berlin, Germania, modelul Xperia XZ3, un nou smartphone în gama sa de vârf, cu un design din sticlă 3D curbată, care se îmbină perfect cu afișajul OLED. Acesta va fi lansat în diferite țări și regiuni începând cu sfârșitul lunii septembrie 2018*8.

 

Xperia XZ3 vine cu un display OLED de 6 inci, compatibil cu HDR, cu un raport de aspect 18: 9, QHD + (2880×1440). Utilizatorii se pot bucura de imagini extraordinar de frumoase, datorită tehnologiilor Sony premiate BRAVIA OLED TV. În plus, tehnologia avansată X-Reality™ pentru dispozitive mobile va converti ascendent conținutul SDR aproape de calitatea HDR, astfel încât chiar și atunci când utilizatorii urmăresc conținut video online, se pot bucura de o experiență de redare de înaltă calitate – iar atunci când sunt combinate cu puternicul difuzor stereo frontal și Sistemul de vibrații dinamice (Dynamic Vibration System), oferă o experiență de divertisment de neegalat.

 

Xperia XZ3 dispune de o nouă interfață de utilizare inteligentă (UI), de senzor lateral cu AI pentru o navigare ușoară, cu o singură mână, pe ecranul mare. Prin simpla atingere dublă în orice parte a ecranului, acesta afișează lansatorul de aplicații, prezicând în mod inteligent aplicațiile și setările rapide pe care utilizatorii vor să le folosească în continuare, în funcție de stilul lor de viață, inclusiv ora, locul în care se află și frecvența de utilizare, plasându-le la îndemână. Acest lucru permite utilizatorilor să deschidă o aplicație sau să facă o fotografie dintr-o poziție confortabilă, fără a fi nevoie să-și mute mâna.

 

Camera principală este dotată cu tehnologia avansată Sony Motion Eye™, cu o rezoluție efectivă de 19,2 megapixeli. Xperia XZ3 este echipat, de asemenea, cu noua funcție „Lansare inteligentă” cu AI, care pregătește instantaneu aparatul foto, atunci când utilizatorii își țin telefonul în modul peisaj, pentru o fotografie excepțională. Noua interfață de utilizare a aparatului foto a fost și ea reproiectată pentru a fi mai intuitivă. Camera frontală oferă o rezoluție efectivă de 13,2 MP și un obiectiv nou-nouț, F1.9, cu un nou mod selfie portret pentru redarea îmbunătățită a tonurilor pielii și realizarea efectului bokeh în fundal.

 

Xperia XZ3 se va lansa cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare, Android ™ 9 Pie, fiind echipat cu procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 845 pentru dispozitive mobile, este rezistent la apă și praf, compatibil cu încărcare wireless Qi, și beneficiază de o serie de alte funcții avansate.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.