fbpx

Sonya Yoncheva, Plácido Domingo și Piotr Beczała, în distribuția operei Luisa Miller, în transmisiune azi de la Metropolitan Opera

de

Luisa Miller, drama de intrigă și iubire a lui Giuseppe Verdi, este transmisă astăzi în streamingul online gratuit dăruit de Metropolitan Opera iubitorilor de operă din întreaga lume. Pentru a o viziona, după ce intrați pe metopera.org apăsați butonul alb WATCH NOW. Fluxul va fi disponibil astăzi, 3 mai, până la ora 18:30 EDT, respectiv până noaptea la ora 01.30, ora României – luni, 4 mai.

Fotografii Metropolitan Opera

Soprana Sonya Yoncheva este interpreta rolului titular în opera lui Verdi, alături de tenorul Piotr Beczała, în rolul iubitului ei, Rodolfo, pe scenă aflându-se în rolul tatălui ei și legendarul cântăreț Plácido Domingo, într-un rol de bariton adăugat vastului său repertoriu. Dirijorul este Bertrand de Billy, iar spectacolul transmis datează din 14 aprilie 2018.

Luisa Miller este o operă în trei acte de Giuseppe Verdi, după un libret de Salvatore Cammarano, bazat pe piesa „Kabale und Liebe“ („Intrigă și iubire”) de Friedrich von Schiller. Premiera operei a avut loc la Teatro San Carlo din Neapole, în ziua de 8 decembrie 1849.

Dirijor – Bertrand de Billy
Luisa Miller – Sonya Yoncheva
Rodolfo – Piotr Beczała
Miller – Plácido Domingo
Count Walter – Alexander Vinogradov
Wurm – Dmitry Belosselskiy

 

Categorii:
Opera și balet

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.