fbpx

Spectacolele “All Inclusive”, “Pe o pânză de păianjen” şi “Fă-mi loc”, online pe 18, 19 şi 20 iunie

de

Spectacolele de mare success “All Inclusive” şi “Pe o panza de paianjen” vor fi transmise pentru prima oară online, pe 18 şi respectiv 19 iunie. Cele două piese de teatru au o distribuţie cu mare priză la public, ce ii include pe: Marius Manole, Andi Vasluianu, Vlad Zamfirescu, Medeea Marinescu, Mirela Oprisor si Diana Roman. Spectacolele mai au şi alte elemente în comun: ambele au la baza texte semnate de Alex Popa şi sunt regizate de Vlad Zamfirescu.

Regalul teatral de weekend-ul viitor va fi completat si de comedia romantică “Fă-mi loc,” pe 20 iunie.

Pentru iubitorii genului, “All Inclusive” nu are nevoie de prea multe cuvinte introductive: spectacolul se joaca din 2017, cel mai adesea cu casa închisă.

Pe o pânză de paianjen” a avut premiera în iulie 2019 şi a câstigat imediat un loc in topul preferintelor spectatorilor. Povestea, descrisa cândva drept “dramă matrimonială cu un ‘twist’ cu boală mortală”, îmbină momentele comice, cu pasajele ce dau de gândit si cu răsturnările de situaţie surprinzătoare.

Fă-mi loc” este o frumoasă poveste de Craciun, ce încălzeşte inima publicului şi reaprinde speranţa în orice anotimp. O bijuterie a comediei franceze, pe un text de Anthony Michineau, cu regia semnată de inegalabilul Radu Beligan.

Cele trei spectacole se joacă de ani buni în Bucureşti şi în ţară, iar din 2019 au ajuns şi pe scenele din Europa de Vest, cu subtitrare în limba engleză.

 

All Inclusive” va putea fi vizionat online pe 18 iunie de la ora 21.00, “Pe o pânză de paianjen” va fi live de la aceeaşi oră vineri 19 iunie, iar “Fă-mi loc” va fi live sâmbătă 20 iunie. Este prima data când cele trei spectacole vor putea fi văzute de acasă, în baza achiziţionării unui voucher disponibil pe Ticketstore.ro .

Spectacolele vor fi transmise live cu 6 camere profesionale.

Pentru detalii si programul complet urmariti https://www.facebook.com/cortina.ag.

 

***

 

Despre “All Inclusive”:

Acţiunea gravitează în jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) şi fiica lor Adele (Diana Roman).

Ajunşi în preajma vârstei de 40 de ani, cu o fiică de 20, cei doi părinţi par să fie într-o căutare perpetuă a unui ideal nedefinit, tânjind mereu după altceva decât ceea ce le-a oferit viaţa până în acel moment.

Existenţa lor ia o turnură neaşteptată atunci când Adele, tânără studentă, anunţă că trăieşte o poveste de dragoste şi aşteaptă un copil de la nimeni altul decât profesorul ei Vincent (Vlad Zamfirescu).

Iar tatăl Adelei, Maurice (Marius Manole) traveresează criza vârstei de mijloc crezând că îşi va găsi fericirea chiar în braţele veselei Monique (Mirela Oprişor), sora iubitului fiicei sale. Ce se întâmplă când protagoniştii acestiu scenariu ajung faţă în faţă veţi descoperi asistând la spectacol.

 

Despre “Pe o pânză de paianjen”

După ridicare cortinei pătrundem direct în miezul acţiunii, când Andu (Vlad Zamfirescu) îşi anunţă în miez de noapte soţia, pe Alma (Medeea Marinescu), ca va pleca la mânăstire. Definitiv. Prietenii de o viaţă ai cuplului, Lori (Mirela Oprişor) şi Petrişor (Marius Manole/Andi Vasluianu) sunt convocaţi să dea o mână de ajutor în ceea ce pare a fi o glumă cu iz de criză matrimonială. Când însă celor patru li se alătură şi Dorotheea (Diana Roman) devine greu de spus dacă lucrurile se complică ori se simplifică. Perdeaua aparenţelor se ridică, povestea devine mai profundă, dar şi mai intensă. Ceea ce pare a fi doar teorie învăţată în facultate de domnişoara psihiatru, se dovedeşte a fi o turlburătoare experienţă de viată, intr-o poveste în care “adevărul nu e întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt”.

 

Despre “Fă-mi loc”: spectacolul este o comedie ce demonstrează că viaţa e plină de surprize! Două personaje simpatice se descoperă reciproc într-o întâlnire, cu scântei, ce se dovedeşte a fi… providenţială! Regia: Radu Beligan.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Teatru

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.