fbpx

Spotul primului DVD al trupei Vunk, semnat de Corneliu Porumboiu

de
Vunk, trupa a carui single, “Pleaca!”, reprezinta la ora actuala cea mai difuzata piesa romaneasca de la noi, se pregateste sa lanseze primul DVD din cariera. Dupa anul 2011, in care Vunk a castigat cate un premiu la toate categoriile la care trupa a fost nominalizata, baietii revin cu acest material video, filmat in cadrul marelui concert din Otopeni, “Vunk la Inaltime”.
Si, cum tot ce se leaga de trupa trebuie sa beneficieze de cea mai buna calitate, Cornel Ilie a ales sa lucreze cu unul dintre cei mai mari regizori romani, la trailer-ul noului DVD. Corneliu Porumboiu este cel care semneaza spotul de promovare al DVD-ului, spot ce va fi lansat in foarte scurt timp. “De la inceput conceptul acestui spectacol a fost si este foarte strans legat de cinema, asa ca am tinut neaparat ca trailer-ul pentru lansarea DVD-ului sa fie facut de un mare regizor roman. Corneliu Porumboiu a fost primul la care ne-am gandit pentru ca vroiam sa iasa un trailer comic, ironic si povestit foarte pe scurt. Colaborarea cu Corneliu este unul dintre cele mai importante momente din cariera noastra”, a declarat Cornel Ilie.

DVD –ul “Vunk la inaltime” se va lansa pe 29 martie, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, incepand cu orele 18:30.
Detalii despre modul in care fanii pot intra in posesia invitatiilor la eveniment, se vor putea gasi, in curand, pe pagina oficiala de Facebook a trupei Vunk.
 

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.