fbpx

Ştefan Hruşcă aniversează 25 de ani de colinde prin concerte în 25 de oraşe!

de

Ştefan Hruşcă a revenit în România, iar turneul său aniversar începe mâine! Cele mai frumoase colinde vor încălzi din nou inimile românilor: până pe 26 decembrie, vocea care întregeşte de un sfert de veac magia sărbătorilor de iarnă, se va auzi în peste 25 de oraşe din România! În şase dintre acestea interesul spectatorilor faţă de concert este atât de mare, încât vor avea loc câte două reprezentaţii!

Datele şi oraşele în care, la cererea publicului, Ştefan Hruşcă va susţine câte două spectacole, unul cu începere de la ora 17.00, iar altul de la ora 20.00 sunt următoarele:

 

16 decembrie – Braşov – Sala Patria, ora 17.00 şi ora 20.00

17 decembrie – Deva – Teatrul de Artă, ora 17.00 şi ora 20.00

18 decembrie – Cluj Napoca – Casa de Cultură a Studenţilor, ora 17.00 şi ora 20.00

19 decembrie – Bucureşti – Teatrul Naţional, ora 17.00 şi ora 20.00

21 decembrie –Timişoara – Opera Naţională, ora 17.00 şi ora 20.00

24 decembrie – Iaşi – Teatrul Vasile Alecsandri , ora 17.00 şi ora 20.00

 

Înainte de a porni la drum pentru cel de al 25–lea an consecutiv, Ştefan Hruşcă a spus:

Se împlineşte în acest an un sfert de veac de la primul meu turneu integral de colinde şi mă emoţionează gândul că, datorită dumneavoastră, aceste concerte au devenit o tradiţie; vă aştept şi în această iarnă să cântăm împreună minunatele colinde pe care le-am cules ani în şir, le-am înregistrat şi pe care le primiţi cu drag în casele dumneavoastră, vă invit să ne bucurăm împreună în aşteptarea  Sfintelor Sărbători ale Crăciunului.”

Ştefan Hruşcă va merge de-a lungul şi de-a latul ţării şi va bucura ascultătorii de pretutindeni cu acordurile mângâietorare ale colindelor tradiţionale româneşti, printre care menţionăm “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”,  “Afară ninge liniştit”, “Linu-i lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” şi “Ziurel de ziuă”.

Pe parcursul întregului turneu, Ştefan Hruşcă va fi acompaniat de Mario Florescu la instrumente de percuţie şi Radu Rotaru la clape. Iar în concertele din Bucureşti, Cluj şi Timişoara pe scenă vor urca şi copiii de vârstă preşcolară ce vor prezenta dansuri, obiceiuri şi colinde maramureşene.

Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hruşcă şi-au dobândit statutul de veritabilă tradiţie autohtonă a sărbătorilor de iarnă. Concertele se numără printre cele mai longevive evenimente reiterante de pe piaţa din România: inaugurată în anul 1991, seria concertelor de Crăciun susţinute de Ştefan Hruşcă va fi pusă în scenă pentru a XXV-a oară consecutiv în acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndrăgite colinde, aduse în faţa publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramureşului.

Pentru bilete şi programul integral al turneului vă rugăm să intraţi pe www.startickets.ro şi www.bilete.ro

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.