fbpx

Trei ore de show grandios, sentimente intense si parfumuri neasemuite la Sala Palatului: Loredana! VIDEO

de

Loredana a uimit sambata seara audienta Salii Palatului cu un spectacol maraton de trei ore in care i-au fost alaturi mari vedete ale muzicii românești și internationale si în care parfumuri neasemuit de frumoase s-au ridicat in aer pentru a trezi aducerile aminte.

Construit in sapte segmente, fiecare cu emotia, povestea si parfumul sau, Sentimente i-a purtat pe spectatori prin viata si activitatea Loredanei de la speranta si inocenta copilariei pana la recunostinta dragostei, trecand prin nostalgie, dor, bucurie.

Cu o desfasurare impresionanta de forte si tehnologie, cu coregrafii spectaculoase si hit-uri care au trecut de la muzica copilariei la ritmurile autentice lautaresti, trecand prin farmecul si spectaculozitatea musicalului,  Loredana a creat un spectacol multisenzorial care a vorbit si despre diversitate, curaj, autenticitate si nevoia de a-ti gasi puterea in mijlocul familiei.

Una dintre cele mai mari surprize pentru spectatori au fost parfumurile pe care le-au simtit pe toata durata show-ului, parfumuri care le-au reamintit momente importante din viata lor. Fiecare capitol al povestii Sentimente a fost insotit de o aroma care i-a invaluit pe spectatori gratie lui  Erich Berghammer, Odo7 Aroma Jockey, un artist care a mai lucrat cu Christian Dior, J. P Gaultier sau Isabella Rosellini.  

Unul dintre cele mai emotionante momente a fost omagiul pe care Loredana l-a adus compozitorului Adrian Enescu: un spectaculos duet cu celebrul tenor italian Alessandro Safina pentru piesa Buna seara, iubite.

Peste 40 de muzicieni s-au aflat pe scena Salii Palatului alaturi de artista cu cea mai spectaculoasa cariera din Romania, incluzand cvartetul de coarde Muse, orchestra Agurida, trupa Mahala Rai Banda si o formatie de muzica autentica indiana, Nalyni.

Deep Central, Alex Velea, Damian Draghici & Damian Brothers, Puiu Pascu, Skizzo Skillz au cantat alaturi de Loredana o parte din hiturile sale, o alta surpriza pentru spectatori fiind doua momente unice create alaturi de concurentii sai de la Vocea Romaniei – Bogdan Negroiu (El Negro) si Iulian Canaf. De altfel, alte trei concurente din echipa Loredana de la Vocea Romaniei s-au aflat pe scena – Maria Hojda, Oana Brutaru si Beatrice Apostu – in partea de backing vocal.

Loredana a prezentat in avanpremiera un fragment din musicalul pe care-l pregateste pentru primavara anului viitor – Judy Garland ”La capatul curcubeului” – dezvaluind nu doar o parte dintre sofisticatele costume care vor fi pe scena, ci si cateva dintre coregrafiile semnate de Razvan Mazilu la care a lucrat intens in ultimele luni.

Spectacolul care a durat putin peste trei ore a inclus peste 30 dintre hiturile Loredanei si s-a incheiat cu un bis exceptional la care miile de spectatori din sala au izbucnit in lacrimi: o versiune acustica a piesei Buna seara, iubite! pe care Loredana a incheiat-o in genunchi, cu lacrimi in ochi, multumind publicului pentru energia creata intr-o seara cu adevarat unica.

 

Sentimente in cifre:

Peste 150.000 de vizualizari online in timpul transmisiei live a concertului pe facebook

Peste 200 de ore de repetitii

Aproape 200 de oameni implicati in desfasurarea spectacolului

150 mp ecrane si o premiera: un ecran curbat care a inconjurat scena Salii Palatului, unic in spectacolele din Romania

Peste 45 de cantece care au marcat nu doar traseul artistei exceptionale Loredana, ci si istoria muzicii.

40 de muzicieni pe scena, incluzand un cvartet de coarde

13 look-uri spectaculoase pentru Loredana, incluzand o rochie al carei material continea led-uri si care s-a transformat in curcubeu, dar si o pelerina care cantareste 9 kg

8 dansatori

4 copii care au dansat si cantat in momentele care aminteau de copilaria si debutul Loredanei

6 tone de scenotehnica

3 ore de spectacol in care Loredana a cantat, a dansat si a avut momente speciale de actorie (musical)

3 single-uri prezentate in avanpremiera, ele urmand a fi lansate in 2017

1 carte – Sentimente – in care sunt povestite in premiera amintiri din copilaria Loredanei 

 

credit foto Petru Ivu, Dragos Asaftei

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.