fbpx

Cum să ne facem rost de fericire? – Tema cu care se deschide un nou sezon „Nadine” la TVR 1

de

În prima săptămână a sezonului al doilea „Nadine”, Ada Solomon, Cătălin Măruţă, Pavel Bartoş vin cu idei despre cum să ne facem rost de… fericire – . Din 4 mai, ora 18.55, la TVR 1.

Fotografii TVR

În prezent, Nadine urmează conştiincioasă cursurile online în toată această perioadă, la fel ca ceilalţi elevi. Ba chiar, cu acordul unor profesori, este prezentă, tot online, şi la cursurile de zi. Nadine are câţiva dascăli preferaţi, pe care îi iubeşte şi îi admiră, printre ei – profesoara de română, care o inspiră şi o face să îşi dorească să înveţe mai mult şi să fie de 10.

În timpul care s-a scurs de când cu toţii stăm acasă, a grădinărit – a plantat şi şi-a îngrijit florile din grădină, dar şi leuşteanul, ridichile, ceapa verde etc. În zilele următoare va sădi plante în primul solar din viaţa ei, pentru a avea legume proaspete din propria grădină. I-a răsfăţat pe toţi cei dragi ai ei cu tot felul de bunătăţi şi a avut ceva de muncit la asta! Pentru că pe lângă Noah şi soţul ei, familia lor are şi câteva animale de companie şi nu puţine… Mai mult, în această perioadă, familia lor s-a mărit. YouTube, noul căţel al familiei, botezat aşa de băiatul şi soţul vedetei, s-a adaptat perfect în noua lui casă: se înţelege de minune cu cele cinci pisici – Pink, Vasile, Thomas, Toulouse, Patrick -, cu Google, caniche-ul familiei şi bineînţeles cu Noah, băiatul ei.

„Deşi este o perioadă cu multe restricţii, am făcut efortul de a vedea jumătatea plină a paharului. Lucrul de care sunt mândră cel mai mult este că am reuşit să îmi fac patul în fiecare zi. Suntem în izolare din martie, iar eu în fiecare zi mi-am făcut patul. Pentru mine, este un semn de sănătate mentală şi echilibru. Însă, trebuie să recunosc că, atunci când am ajuns la concluzia că putem să dăm drumul încă unui sezon al emisiunii Nadine, am fost în al nouălea cer de fericire! Deschidem sezonul cu invitaţi tare dragi mie: Cătălin Măruţă, Ada Solomon, Pavel Bartoş, pe care îi provocăm să ne spună Cum să ne facem rost de… fericire. Vă aştept alături de noi să aflaţi lucruri deştepte, practice şi interesante!”, spune Nadine.

Deja obişnuită şi acomodată cu utilizarea platformelor de conferinţe online, din 4 mai, Nadine dă startul noului sezon al emisiunii care îi poartă numele. De luni până vineri, ora 18.55, la TVR 1, simpatica prezentatoare îi primeşte pe telespectatori la ea acasă, de unde reia dialogurile cu invitaţi unul şi unul. Discuţiile se desfăşoară în condiţiile impuse de distanţare socială, dar Nadine vine cu aceeaşi naturaleţe şi calitate a dialogului, astfel încât telespectatorii să o simtă aproape.

Cum să ne facem rost de fericire? – tema primei săptămâni la Nadine

Şi în noul sezon al emisiunii Nadine, deşi realizat altfel, ne vom bucura de întâlniri cu personalităţi/vedete pe care publicul le îndrăgeşte şi cu care se identifică şi din ale căror poveşti de viaţă telespectatorii pot găsi idei, soluţii pentru situaţii sau probleme cu care se confruntă. Câte unul în fiecare ediţie, în atmosfera caldă creată de Nadine, invitaţii împărtăşesc din poveştile lor de viaţă şi din experienţa acumulată în raport cu tema ediţiei.

 

Cum deja ştim, la Nadine, tematica abordată este propusă într-o variantă specială – câte o temă săptămânal. În fiecare luni, Nadine lansează o temă inspiraţională, care porneşte de la întrebarea „Cum să…”. Dacă, de exemplu, în primul sezon, discuţiile au abordat teme de tipul Cum să facem faţă obstacolelor din viaţa noastră, Cum să îmbătrânim frumos, Cum să reuşim să fim noi înşine, Cum să scăpăm de ruşinile închipuite, Cum să înţelegem mediul online/social media, sezonul al doilea începe cu o temă ofertantă pentru invitaţii primei săptămâni: Cum să ne facem rost de fericire? Vor răspunde provocării lansate de Nadine: prezentatorul şi realizatorul TV Cătălin Măruţă – luni, 4 mai; producătorul de film Ada Solomon – marţi, 5 mai; actorul Pavel Bartoş – miercuri, 6 mai; autoarea şi realizatoarea unei emisiuni online, Dana Săvuică – joi, 7 mai şi profesoara de canto şi solista Ozana Barabancea – vineri, 8 mai.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· ·
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.