fbpx

Teatrul Godot se redeschide în Timpuri Noi Square, în toamna acestui an

de

Teatrul Godot își va relua activitatea în luna noiembrie a acestui an, în complexul Timpuri Noi Square, de pe Splaiul Unirii 165, după ce, în octombrie, anul trecut, a hotărât să întrerupă activitatea de pe strada Blănari din Centrul Vechi, unde activa din 2010.

Spațiul nou Godot va avea o zonă activă mult mai generoasă, atât în interior, cât și în exterior. Sala va fi construită modular și va avea o capacitate de până la 160 locuri disponibile pentru piesele de teatru și 200 locuri pentru concerte. Totodată, va beneficia de multe facilități pentru spectatori, precum acces imediat la ieșirea de metrou Timpuri Noi, parcare subterană și terasă exterioară, unde se va amenaja teatrul de vară, care va putea acomoda până la 100 persoane.

„Pentru noi a fost extrem de important să prioritizăm securitatea celor care ne trec pragul, astfel că, ne-am dorit o sală nouă, fresh, care să îndeplinească toate normele de siguranță. Noul Godot va fi mai spațios, dar își va păstra amprenta pe care și-a construit-o în ultimii 9 ani. Este un nou capitol, vin timpuri noi pentru teatrul Godot și, sper eu, pentru tinerii artiști, așa cum bine spune și numele spațiului în care vom reveni din noiembrie.” spune George Remeș, managerul teatrului Godot.

Antoniu Panait, Director General Vastint România, declară: “Ne bucurăm foarte mult să aducem în proiectul Timpuri Noi Square un concept aparte care completează viziunea noastră privind mixul de servicii și facilități la dispoziția comunității Timpuri Noi. Activitățile artistice multiple, oferite de teatrul Godot, atât pentru chiriașii clădirilor TNS, cât și pentru comunitatea extinsă, vin să le ofere oamenilor timp de calitate și după muncă. Credem în proiecte care vin în întâmpinarea nevoilor oamenilor și ne bucurăm să găsim un partener curajos și vizionar, teatrul Godot, primul teatru din România care se mută într-un proiect de birouri”.

Odată cu redeschiderea din noiembrie, Godot își va înnoi titlurile din stagiune, va propune concepte complet noi și neexperimentate pe scena proprie, care se vor alătura pieselor iubite și consacrate ce au umplut sala teatrului Godot în ultimii ani.

Teatrul Godot va lansa în perioada următoare o invitație pentru actorii tineri activi de pe piață, la un casting de selecție a colaboratorilor și angajaților Godot-ului din Timpuri Noi.

 

Categorii:
Teatru

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.