fbpx

Tinerețea vine din interior cu noua gamă NIVEA Hyaluron CELLular FILLER + Elasticity Reshape

de

Odată cu înaintarea în vârstă, structura tenului nostru se schimbă. Elasticitatea, fermitatea, strălucirea și rezistența se reduc, iar ridurile sunt din ce în ce mai vizibile. Din fericire, cu ajutorul produselor inovatoare și a tehnologiei toate aceste semne naturale ale îmbătrânirii pot fi încetinite și prevenite în mod eficient.

Noua gama de îngrijire anti-aging NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape, recomandată de Monica Bellucci, reprezintă o combinație inovatoare de ingrediente active anti-îmbătrânire, dezvoltată special pentru tenul matur. Aceasta conține un ser-tratament anti-pete, o cremă de zi și o cremă de noapte. Noua formulă anti-rid acționează din interiorul celulelor, stimulându-le să-și producă în mod natural propriul acid hialuronic și colagen.

Vârsta este doar un număr. Fii energică, încrezătoare și bucură-te de viață
cu serul tratament anti-pete NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape. Acesta conține un inhibitor de melanină foarte eficient, special dezvoltat pentru a încetini producția substanței în celulele pielii, reducând astfel vizibilitatea petelor produse de razele solare și alți factori de mediu. Rezultatele încep să apară după doar 4 săptămâni de utilizare. Tenul va arăta mai bine, mai suplu și mai tânăr.

Crema de zi NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape are SFP30 și conține o combinație de ingrediente ce au rolul de a stimula celulele pielii să producă acid hialuronic, colagen și elastină. Elasticitatea pielii este astfel restabilită, ridurile sunt vizibil reduse, iar tenul capătă un aspect mai tânăr și mai sănătos.

Textura cremoasă a cremei de noapte NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape se absoarbe rapid în piele, hrănește în profunzime tenul și îl face mai ferm, stimulând procesul de reîntinerire. Dimineața tenul este mai catifelat și hidratat. Rezultatele încep să apară după 1 și 4 săptămâni de utilizare.

Preț maxim recomandat:

Cremă de zi NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape: 65 RON

Cremă de noapte NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape: 65 RON

Serul tratament Anti-spot NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape: 65 RON

 

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.