fbpx

Tips & tricks de la SensoDays.ro pentru o amenajare echilibrată

de

În fiecare an visele și dorințele se transformă în ceva poate și mai frumos  față de anii precedenți, însă aspirația să ai un cămin amenajat confortabil, conform celor mai noi tendințe în design, dar smart ca funcționalitate, cu siguranță este mereu în top. Nimic mai simplu de realizat dacă îți cauți inspirația în locul potrivit: SensoDays.ro! 

 Casa este spațiul tău de poveste unde te refugiezi după o zi haotică, oferindu-ți răsfățul suprem: libertatea de a fi tu într-o ambianță perfectă, construită pe gustul tău. Însă cât de agasant ar fi ca în timp ce stai cât se poate de comod pe canapea, tu să îți întinzi mâna înspre măsuța de cafea doar că îți dai seama că de fapt nu ai un astfel de item? Ar fi fun, dar nu tocmai. Însă, cum știi deja, SensoDays.ro are o soluție pentru fiecare dintre nevoile tale!

Și ideea nu este să achiziționezi nenumărate produse, doar pentru că sunt un must-have, ci pentru niște criterii clar stabilite. Unul dintre ele recomandăm să fie eficientizarea spațiului. Un produs cu multifuncționalitate și un design inovator va ajunge cu siguranță în coșul tău virtual pe SensoDays.ro.

Uită de scotoceala frenetică, în toate recipientele din cămară, în căutarea ingredientului perfect doar pentru că nu știi exact ce conține fiecare? Etichetele Securit, tip tablă de scris, pot fi o soluție elegantă în evitarea unor astfel de situații fiind o variantă smart pentru notarea denumirii. Merg de minune cu liniile simple și curate ale recipientelor de sticlă LSA International Lotta cu capac lemn frasin.

Însă fiind autoadezive, etichetele Securit sunt practice pe orice le-ai aplica. They work like a charm.

Să îți croiești drumul prin living printre diverse obiecte lăsate la întâmplare poate fi o veritabilă cursă cu obstacole. Însă cu doar un click pe SensoDays.ro, ordonezi cu stil tot ce este necesar. O comodă modulară, în oricare dintre nuanțele disponibile, este un element de mobilier extrem de practic, pe care îl poți integra în design-ul oricărei încăperi dorești, fie că este vorba despre baie, dormitor, bucătărie sau living.

Și pentru că totul a pornit de la necesitatea unei măsuțe de cafea, află că pe SensoDays.ro găsești o gamă variantă de măsuțe tot din gama Kartell, create dintr-un material prietenos cu mediul, reciclabil 100%. Versatilitatea design-ului îți permite să fii creativ cu poziționarea item-ului în locul perfect.

Așa că hai pe SensoDays.ro și personalizează-ți alegerile în funcție de propriile rezoluții!

 

*****

Despre Sensodays

SensoDays crede ca fiecare persoana are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. De asemenea, intreaga echipa sustine viziunea ca visele pot deveni realitate. Este motivul pentru care Sensodays reuseste sa recomande si sa ofere cele mai interesante, mai versatile si mai noi produse si colectii ale brandurilor cu reputatie in domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoana are o filosofie unica de viata si este misiunea asumata de a o ajuta sa o implementeze in casa visurilor sale.

Cu o experienta de peste 15 de ani in managementul categoriilor, sute de furnizori auditati permanent si o logistica impecabila cu livrare in toata tara SensoDays te invita sa adaugi o nota personala. #mysensodays

Pe www.sensodays.ro gasiţi peste 100 de branduri premium, iar pentru inspiraţie va asteptam in cele doua showroom-uri din Bucuresti, Baneasa, Strada Bilciuresti nr. 20-22 şi Ştirbei Voda 160-162.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.