fbpx

Trei arome pentru senzații proaspete, în noua gamă NIVEA Deo Fresh în ediție limitată

de

La început de sezon simţim mereu nevoia de o schimbare, ne dorim să arătăm mai bine, să avem un look mai fresh, să fim în cea mai bună formă a noastră. De aceea, NIVEA a creat noile deodorante în ediție limitată NIVEA Deo Spray Fresh care îți aduc trei arome vesele, inspirate de natură, proaspete și fructate, perfecte pentru începuturi fresh de zi. Astfel, poți să alegi mereu cele mai potrivite arome care să-ți completeze outfit-ul și să-ți dea o stare de bine.

Descoperă deodorantul NIVEA Deo Spray Fresh Cherry ce aduce pe piele mirosul delicios și romantic al fructelor roșii și coapte de cireșe. Fromula sa este delicată cu pielea și oferă protecție eficientă de până la 48h pentru ca tu să te bucuri fără griji de noi experiențe.

Pentru un plus de vitalitate și energie, încearcă NIVEA Deo Spray Fresh Orange, care te protejează și îți oferă încredere în fiecare moment al zilei.

Aroma efervescentă de portocală proaspată și revigorantă îți va fi cea mai bună prietena în zilele în care simți că nimic nu te oprește.

NIVEA Deo Spray Fresh Coconut completează ediția limitată de arome inspirate de natură și trezește cele mai plăcute amintiri: de la plimbările pe nisip fin și baie în ocean, la diminețile petrecute lenevind la soare, pe o plajă exotică. Astfel, te bucuri atât de protecție de încredere împotriva transpirației timp de 48h, cât și de un parfum fructat și exotic pe tot parcursul zilei.

Răcorește-ți pielea cu noile NIVEA Deo Spray Fresh în ediție limitată și asortează cele trei arome stărilor tale pentru ca tu să întâmpini fiecare zi cu zâmbetul pe buze.

Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România.

Prețuri recomandate:

NIVEA Deo Spray Fresh Cherry – 13.4 RON


NIVEA Deo Spray Fresh Orange – 13.4 RON

NIVEA Deo Spray Fresh Coconut – 13.4 RON

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.