fbpx

UNICEF – invitatie inedita de ziua copilului

de

Joi, in jurul orei 18:00, sute de calatori care au coborat din metrou la statia Unirii 1 au fost martorii unei intamplari neobisnuite. Pe nepusa masa, muzica antrenanta a inundat statia foarte aglomerata la acea ora de varf si in mijlocul multimii un grup de copii a inceput sa danseze, atragand privirile oamenilor prinsi de graba zilnica.

Curiosi, calatorii si-au oferit un ragaz de cateva minute sa-i aplaude pe cei mici, dar cand acestia i-au molipsit cu ritmul lor, maturii au intrat in jocul copiilor, bucurandu-se de muzica si dans. Demonstratia copiilor din echipa Galei UNICEF, care va fi transmisa luni seara, incepand cu ora 21:00 de catre Televiziunea Nationala, a avut o semnificatie speciala: sa arate ca un crampei de copilarie traieste in fiecare matur si se poate declansa spontan chiar si intr-un loc neasteptat, aglomerat, prin care trecem zi de zi ducand cu noi grijile si nelinistile noastre de oameni mari.

Intr-o statie de metrou, intr-o dupa-amiaza cand oamenii se intorc spre casele lor impovarati de ganduri si probleme, copiii le-au oferit un ragaz, o clipa de destindere si bucurie de a trai, iar momentul s-a incheiat cu o invitatie la un eveniment unic in an: Gala UNICEF, transmisa in direct chiar de ziua copilului.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.