La lansarea TOTTI Caffe, renumitul mixolog Marian Beke, recunoscut in intrega lume pentru cocktailurile spectaculoase cu cafea, a incantat invitatii cu un retetar inovator, ajutat de o echipa de barista profesionisti.
6 retete, create pentru fiecare din cele 6 stari de spirit TOTTI Caffè, au dat noi perspective gustului delicat, cu tente de ciocolata, aroma densa si crema aurie a cafelei TOTTI. Combinatii autentice cu cafea, alcool, spuma de ciocolata, miere, menta, inghetata, tutun, ulei de nuca de cocos si cele mai surprinzatoare fructe, au transmis degustatorilor o stare de spirit pentru fiecare dimensiune a personalitatii TOTTI Caffè, inspirand invitatii sa se simta inovatori, nonconformisti, eleganti, provocatori, rebeli si trendsetteri.
TOTTI Caffè, arta si inovatie
Asocierile spectaculoase de arome si gusturi ale cocktailurilor TOTTI au inspirat 3 artisti sa picteze manual cestile si paharele de cocktail, creand adevarate lucrari de arta care dau o alta perspectiva savurarii TOTTI.
Ana Wagner, fondatoarea atelierului WagnerArte, impreuna cu Alexandru Ciubotariu, cunoscut si ca Ciubi sau Pisica Patrata si coordonator al „Istoriei Benzii desenate din Romania’, si creatorul de benzi desenate Robert Obert au lucrat o editie limitata de 250 de cesti si pahare pentru cei care au fost alaturi de TOTTI la lansare.
MoonLight Breakfast au intregit intreaga experienta senzoriala, incheind evenimentul cu un concert care a transmis perfect spiritul inovator si libertatea de exprimare a brandului TOTTI CAFFÈ.