fbpx

VIDEO – Loredana a lansat videoclipul “Ochii din vis” pe Facebook

de

Nonconformista si plina de surprize, Loredana si-a lansat miercuri videoclipul “Ochii din vis” pe contul sau oficial de Facebook.

Noul single al artistei reprezinta mult asteptata colaborare dintre Loredana si Dragos Chircu, “ingerasul” de la emisiunea “Vocea Romaniei”. Aceasta colaborare s-a materializat intr-o frumoasa balada de dragoste.

 

Videoclipul piesei “Ochii din vis” a putut fi vazut in premiera pe Voyo.ro, iar de miercuri poate fi vizionat atat pe micile ecrane, cat si pe youtube.

 

Noul single Loredana & Dragos Chircu este deja difuzat de radiouri si va fi inclus pe noul album al artistei, care va fi lansat pe piata in toamna acestui an.

 

“Cantecul l-am scris chiar cu o zi inainte de Revelion, intr-un studio improvizat, intr-o camera de hotel. Varianta initiala a piesei a fost in engleza, iar ulterior am decis sa fac si o varianta in limba romana”, spune Loredana.

 

Piesa este compusa si produsa impreuna cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn, iar pentru versurile in limba romana Loredana a colaborat cu Liliana Stefan. Regia este semnata de Mari Dinescu, director de imagine este Alex Dorobantu, iar producator – Alex Tomulescu.

 

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *