Beyonce, Steven Tyler si Pitbull vor juca intr-un film de animatie

de

Beyonce, Steven Tyler – solistul trupei Aerosmith – si rapperul Pitbull vor juca intr-un film de animatie produs de studiourile 20th Century Fox, intitulat “Epic.

Acest film, realizat cu ajutorul unei tehnici computerizate de generare a personajelor in 3D, spune povestea unei adolescente care este transportata intr-un univers paralel, pe care trebuie sa il salveze pentru a reusi apoi sa salveze Pamantul.

 

Beyonce va juca rolul reginei Tara, Steven Tyler va interpreta personajul Nim Galuu, iar Pitbull va asigura vocea pentru un personaj numit Bufo.

 

Filmul va include si alte personaje animate, ale caror voci vor fi asigurate de actori de marca, precum Colin Farrell, Amanda Seyfried, Aziz Ansari, Johnny Knoxville, Josh Hutcherson si Jason Sudeikis.

 

Pelicula va fi regizata de Chris Wedge, regizorul filmului “Ice Age” (2002).

 

Beyonce mai are pe agenda un alt proiect cinematografic, un al treilea remake al filmului “A Star Is Born”, ce va fi regizat de Clint Eastwood. Filmul original spune povestea unei tinere artiste in plina ascensiune, care se casatoreste cu un star a carui cariera se afla pe o panta descendenta. Potrivit revistei Variety, studiourile Warner Bros. doresc ca Tom Cruise sa interpreteze rolul masculin principal.

 

Acest remake va fi cea de-a patra versiune a filmului “A Star Is Born”, dupa cele lansate in 1937, 1954 si 1975, in care rolul principal feminin a fost interpretat de Janet Gaynor, Judy Garland respectiv Barbra Streisand.

  

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *