fbpx

Claudia Pavel face, în Miami, podcastul Revolution O’clock: În ziua de azi nu ai cum să fii doar artist

de

Claudia Pavel s-a mutat din nou în America, împreună cu fiul și cu sora ei și, deși nu-i place să considere că e o mutare cu adevărat, lucrurile încep să i se așeze din ce în ce mai bine și mai temeinic. A mers să-l intervieveze pentru emisiunea sa intitulată Coffee&Cream de la Canal 33 România pe managerul celui mai cunoscut post de radio muzical din Miami, Radio Revolution 93.5, și așa i s-au deschis porțile unui nou proiect profesional pe teritoriul american.

Ce înseamnă pentru tine, Claudia, să ai un podcast la unul dintre cele mai importante radiouri muzicale din Florida?

Claudia Pavel: E un pas important și un proiect extraordinar, care-mi oferă enormă bucurie și-mi permite să cunosc oameni excepționali din industria muzicală și nu doar. În plus, totul a venit pe neașteptate, l-am intervievat pe managerul și hostul Radio Revolution 93.5, de origine italiană, Stefano Sed’ O Piazza pentru emisiunea mea din România, Coffee&Cream, iar lui i-a plăcut mult de întreagă noastră echipă de români, Dana Alexander, Cristian Greger, Paula Pavel și mi-a propus să facem împreună podcastul radioului, pe care îl aveau în plan, dar mă așteptau pe mine, se pare! (râde)

Ați început deja?

Claudia Pavel: Da, am făcut mai multe episoade. Podcastul se numește Revolution O’clock și, până acum, am avut invitați celebri ca Dj Markus Schulz și Adina Butar, unul dintre cele mai importante nume în EDM și Trance Music, Emma Hewitt, l-am avut pe Poobear, unul dintre cei mai mari songwriteri din lume, a scris toate hiturile pe care le cunoaștem ale lui Justin Bieber, Chris Brown, Pink, Usher, Mariah Carey și mulți alții, regizorul Luke Greenfield (care a făcut Something Borrowed, The Animal, The Girl Next Door) sau scriitoarea Jo Ferrone.

Dintotdeauna ai îmbinat muzica cu alte preocupări intelectuale, cu jurnalismul și pedagogia, faci acum și o cercetare doctorală în filologie, su multe domenii… Cum îți găsești timp, energie și bucurie pentru toate?

Claudia Pavel: Mie îmi place să simt că învăț tot timpul ceva nou, deci fac ce îmi place, chiar dacă e greu. Muzica este dragostea vieții mele, dar este doar o latură a mea, eu sunt un om un pic mai complex, am nevoie să fiu stimulată intelectual. Îmi plac oamenii, conversațiile interesante, sunt curioasă din fire și creativă, iar în ziua de azi nu ai cum să fii doar artist, fiindcă social media a deschis atât de multe oportunități de a ne dezvolta pe mai multe planuri…

Cum te simți, deci, reîntoarsă în SUA?

Claudia Pavel: Sunt fericită. Conteaz mult că și copilul meu este foarte fericit aici, face surfing aproape zilnic, locuim lângă ocean, școala îi place mult, crește și lângă tatăl lui, ceea ce este absolut minunat. Însă mie nu-mi place să spun că m-am mutat, pentru că lucrez în Romania, vin la concerte și la evenimente, vin pentru doctorat, în plus, mama și tata sunt acolo, iar casa noastră este la locul ei. Mai degrabă aș zice că mă extind (râde)…

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.