fbpx

Mihai Chitu a castigat Vocea Romaniei

de

Mihai Chitu, finalistul din echipa lui Horia Brenciu, a castigat a treia editie a concursului Vocea Romaniei difuzat de Pro Tv.

“Am venit la fiecare preselectie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasa si de la primul si de la al doilea. Pe al treilea l-am castigat. Va multumesc din suflet. Multumesc ‘Vocea Romaniei’, multumesc tuturor celor care m-au votat si care ne-au votat. Mie nu-mi vine sa cred ce mi se intampla”, a declarat Mihai Chitu dupa anuntarea rezultatelor.
In cadrul marii finale a show-ului “Vocea Romaniei”, care a durat circa patru ore, Mihai Chitu a incantat juriul, publicul si telespectatorii cu trei piese. Mihai Chitu a interpretat singur piesa “Caruso” (Lara Fabian). Totodata, Mihai Chitu a cantat impreuna cu Corina Chiriac un colaj de piese romanesti si impreuna cu antrenorul lui, Horia Brenciu, melodia “O sole mio”.
Mihai Chitu spune despre el ca este solist vocal si ca toata viata a fost autodidact. Cu toate ca a inceput sa cante de la 5 – 6 ani, abia la liceu si-a dat seama ca are un talent, potrivit site-ului http://vocearomaniei.protv.ro.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.