fbpx

De sărbători, parfumează viața celor dragi cu aromele magice din seturile cadou C-THRU

de

Sfârșitul de an aduce multă agitație, entuziasm și… bucuria de a dărui. Alegerea unui cadou nu trebuie să fie complicată și nu este nevoie să se transforme într-un proces stresant. C-THRU te scoate din încurcătură și îți oferă soluția perfectă: seturile cadou C-THRU, care sunt perfecte pentru a aduce zâmbetul pe buze celor dragi. Acestea răspândesc un parfum magic, de sărbătoare, fiind gata ambalate pentru a fi dăruite cu multă dragoste!

A dărui bucurie unei persoane aproape de inima ta este un sentiment inconfundabil, pe care nimic nu îl poate egala. Sărbătorile de iarnă sunt prilejul perfect pentru a-ți exprima recunoștința și dragostea, iar C-THRU îți vine în ajutor cu noile seturi cadou, practice, parfumate și elegante.

Gama C-THRU Emerald Shine te încarcă de energie și îți stimulează simțul creativ. Parfumul Emerald Shine are note de vârf de citrice, coacăze negre, mure și lotus, accentuate de arome subtile florale de trandafir, violetă și crin. Notele de bază de mosc și lemn de santal încapsulează perfect esența C-THRU Emerald Shine, care cucerește simțurile. Seturile cadou sunt disponibile în două variante, așa că vei găsi cu siguranță ceva pe placul persoanei pe care vrei să o impresionezi cu o surpriză specială în această perioadă a anului. Poți alege setul cu apă de toaletă (30 ml) și deodorant spray pentru corp (150 ml), combinația perfectă care ajută parfumul să reziste timp îndelungat pe piele și să își păstreze aroma. Verdele smarald oferă recipientelor în care se păstrează esența C-THRU un aer elegant și se completează perfect cu nuanțele bradului de Crăciun, în jurul căruia se va aduna toată energia pozitivă, de sărbătoare.

Sau, dacă vrei să o surprinzi cu un cadou prețios, poți opta pentru setul C-THRU Emerald Shine cu parfum deodorant natural spray (75 ml) și deodorant spray pentru corp (150 ml). Practic și rafinat, va impresiona atât prin aroma inconfundabilă C-THRU, cât și prin aspectul ambalajului, special gândit astfel încât să poată fi oferit atât de Sf. Andrei, ascuns cu grijă în ghetuțe de Moș Nicolae, așezat cu dragoste sub bradul de Crăciun sau, de ce nu, chiar la sfârșit de an.

Simbol al eleganței și al rafinamentului, gama C-THRU Black Beauty a fost special creată pentru femeia puternică, modernă, sigură pe sine, care emană senzualitate. Și ce cadou ar bucura-o mai mult în această perioadă, dacă nu un minunat set C-THRU Black Beauty, care conține produsele ei preferate: parfumul deodorant natural spray (75 ml) și deodorantul spray pentru corp (150 ml). Notele sale florale de orhidee, cu iz oriental, se completează perfect cu aromele de citrice, vanilie, ambră și lemn de santal, fiind singurul accesoriu de care are nevoie într-o zi de sărbătoare.

Mai mult, pentru această perioadă magică din an, pe care toată lumea o așteaptă cu nerăbdare, poți să o impresionezi cu un set cadou în care să găsească apa de toaletă (30 ml) și deodorantul spray pentru corp (150 ml) din gama C-THRU Black Beauty, care să o învăluie zilnic cu aromele orientale și să îi aducă aminte de tine și de toate momentele memorabile petrecute împreună.

Dăruiește o supriză parfumată, care încântă simțurile, cu noile seturi cadou C-THRU!

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· · · ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.