fbpx

Elysée, primii cincisprezece ani de istorie parfumată

de

Cea mai frumoasă casă românească a parfumurilor exclusiviste, Elysée, a împlinit 15 ani de când a apărut pe piața din România, unde s-a afirmat cu un curaj neasemuit și o viziune care continuă să-și uimească clienții. Elysée, casa fondată de Cristina Balan – singurul parfumier român care a absolvit Grasse Institute of Perfumery – propune publicului, de cincisprezece ani încoace, calitate dincolo de orice compromis, unicitate și o profundă înțelegere a miracolelor care se nasc în universul aromelor desăvârșite.

Elysée a lansat pe piața românească peste o sută de brand-uri de top, a deschis șapte magazine elegante și un spa de lux, a creat o revistă, care a devenit o sursă continuă de inspirație pentru iubitorii de parfumuri, și a organizat peste 50 de evenimente memorabile, situându-se astfel pe poziția de lider în distribuția și vânzarea produselor de parfumerie exclusiviste.

Cu ocazia aniversării de cincisprezece ani, Elysée a lansat și conceptul ParfuMonde, anunțând deschiderea primului laborator profesionist de creație de parfumuri din România. ParfuMonde reprezintă spațiul în care prind contur minunate povești olfactive și unde, sub directa coordonare a Cristinei Balan, se creează arome unice, personalizate și adaptate dorințelor fiecărui client.

Cristina Balan, fondatoarea Elysée, a declarat:

„Ne bucurăm să sărbătorim 15 ani de pasiune pentru parfumuri și pentru frumusețe alături de clienții noștri, de partenerii noștri și de echipa noastră dedicată. Elysée a fost întotdeauna dedicat inovației și calității, iar lansarea conceptului ParfuMonde este dovada continuării acestei viziuni. Suntem convinși că ParfuMonde va aduce oamenilor posibilitatea de a experimenta parfumurile într-un mod unic și personal.

Pe parcursul celor 15 ani de activitate, am cunoscut momente de fericire, dar și provocări, ne-am bucurat si am suferit, am avut întâlniri memorabile cu oameni speciali, dar și experiențe pe care ne-am grăbit să le uităm, dar toate acestea ne-au format și iată-ne, acum, cu 15 ani de istorie în spate, zâmbind, pregătiți să scriem noi capitole parfumate în această poveste minunată.”

Despre ELYSEE:

ELYSEE este distribuitor și retailer de produse de parfumerie exclusivistă, cu o prezență marcantă în România. Cu ajutorul magazinelor sale și acum prin intermediul primului laborator profesionist de creație de parfumuri din România, ParfuMonde, ELYSEE aduce eleganța și inovația în lumea magică a esențelor olfactive

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.