fbpx

“Alfabet genial și haios” și “Cugetările Dragonului Dumitrache”, două cărți ce vor schimba generațiile viitoare

de

În prezența unui public dornic de lucruri inedite, de la profesori universitari și copii de 2 ani, părinți, bunici, educatori și oameni de presă, Maestra de Feng Shui Cristina Groza și Teacher de Scoala Misterelor Paul Gabor Iliescu au lansat două cărți pentru copiii de toate vârstele: ‘Cugetările Dragonului Dumitrache’ și ‘Alfabet Genial și Haios’.

Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, Alexandru Mironov – fost Ministru al Tineretului și Sportului, Conf. Dr. Felicia Filip – Directoarea Operei Comice pentru Copii, Dr. Cristian Mihăilescu – regizor, Thea Haimovitz – jurnalist, Dr. Ing. Adrian Peticilă – prodecanul Facultății de Horticultură a USAMV București, Dr. Prof. Ec. Ing. Aurel Mircea Niță, Adela Popescu, Florentina Opriș, Ozana Giușcă, Prof. Ion Vergu – învățătorul Suriei, coautoare al ‘Alfabetului Genial’, alături de numeroși copii și părinți au vrut să fie primii care iau autografe direct de la autori pe cele două cărți de studiat, iubit și recomandat și altora.

Alexandru Mironov: “Observ că adulții dau în mintea copiilor și e foarte bine așa!”

Prof. Dr. Constantin Dumitru Dulcan: “Aceste cărți sunt excepționale pentru dezvoltarea adulților de mâine. Cum? Provoacă și ajută la dezvoltarea armonioasă a creierului copiilor.”

Prof. Cristian Mihăilescu, regizor: “Laud inițiativa ambilor Autori!”

Prof. Adrian Peticilă (USAMV) – “Este o inițiativă cu adevărat Genială!”

Felicia Filip: “Se înscrie perfect în linia evenimentelor noastre pentru copiii Geniali! Adică pentru toți copiii, de toate vârstele!”

Aurel Mircea Niță: “Ei bine, ‘Alfabetul Genial’, un alfabet jucăuș, se bazează pe forme scrise ale luminii, […] armonios îmbinată cu informații din lumea copilului de azi.”

25.09.2023 – ‘Opera Comică pentru Copii’, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București; manager conf. dr. Felicia Filip

În prezența unui public dornic de lucruri inedite, de la profesori universitari și copii de 2 ani, părinți, bunici, educatori și oameni de presă, Maestra de Feng Shui Cristina Groza și Teacher de Scoala Misterelor Paul Gabor Iliescu au lansat două cărți pentru copiii de toate vârstele: ‘Cugetările Dragonului Dumitrache’ și ‘Alfabet Genial și Haios’.

Prof. Dr. Dumitru Dulcan, Alexandru Mironov – fost Ministru al Tineretului și Sportului, Conf. Dr. Felicia Filip – Directoarea Operei Comice pentru Copii, Dr. Cristian Mihăilescu – regizor, Thea Haimovitz – jurnalist, Dr. Ing. Adrian Peticilă – prodecanul Facultății de Horticultură a USAMV București, Dr. Prof. Ec. Ing. Aurel Mircea Niță, Adela Popescu, Florentina Opriș, Ozana Giușcă, Prof. Ion Vergu – învățătorul Suriei, coautoare a ‘Alfabetului Genial’, alături de numeroși copii și părinți au vrut să fie primii care iau autografe direct de la autori pe cele două cărți de studiat, iubit și recomandat și altora.

Cristina Groza: “Personajul Dragonului Dumitrache s-a născut odată cu schimbările de tot felul din societatea noastră și a vrut să experimenteze de toate. Adoră clătitele, nu se recunoaște drept dragon dar își respectă strămoșii din toate lineajele. Este o carte în care copiii se vor regăsi și din care vor pune multe, multe întrebări.”

Paul Gabor Iliescu: “Alfabetul mi-a fost cerut de junioara mea, coautoare morală a cărții, prin toate întrebările din primii ei 7 ani de viață. Și a rezultat, fără modestie, cel mai complet și mai intuitiv abecedar din lume, care include multe dintre limbajele și codurile momentan ne-cercetate la școală: Braille, Morse, fonetic (militar / NATO), al semnelor (ASL). Aproximativ patru ani au fost necesari pentru a ajunge la această variantă a lucrării.”

Seara a fost moderată de jurnalista Roxana Gabor Iliescu și Magicianul Augustin, cel care a antrenat întreaga sală cu povești și … Magie!

Evenimentul a fost mai dulce și mai gustos datorită sponsorilor: Aqua Carpatica și Clinicilor Premium Unident. Mulțumiri speciale tipografiei Ecran Magazin, tipografiei Gutenberg Bucuresti pentru calitatea printului cât si Editurii Argonaut din Cluj.

Pe cei doi autori îi puteți găsi prin intermediul social media.

Cărțile pot fi gasite pe site-urile: alfabetgenial.ro  si dragonuldumitrache.ro și prin distribuitorii de carte – fizic și online.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.