fbpx

Roxana Iliescu – workshop de feminitate la Body Mind & Spirit. INTRAREA LIBERĂ!

de

Roxana Iliescu susține în acest weekend un workshop de feminitate la Body Mind & Spirit, cel mai important eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România

În urmă cu mai bine de trei ani, viața cunoscutei jurnaliste și prezentatoare TV Roxana Iliescu s-a schimbat în totalitate. După ce a urmat cursuri de dezvoltare personală și feminitate, a construit cea mai solidă relație din viața sa împreună cu cel care avea să-i devină soț, colegul său de ”călătorie spirituală”, Paul Gabor.
Tot împreună au reușit, în ciuda diagnosticului categoric pus de medici, să aducă pe lume cea mai mică minune a familiei, prunca Suria.
În semn de recunoștință, au decis să dea mai departe toate învățămintele și trăirile primite prin cursuri, workshop-uri și programe de dezvoltare personală, organizate prin Asociația ”Călătoria spre tine” pentru femei și cupluri la început de drum sau la răscruce de drumuri.
Mai mult, Roxana Gabor Iliescu a adus în România acum doi ani cel mai puternic retreat de feminitate din lume, Donna Divina, ce se va întoarce la Poiana Brașov peste doar o lună de zile.
Pentru a face cunoscut acest program, dar și pentru a trezi esența feminină în fiecare reprezentantă a sexului frumos, Roxana susține prezentări și workshop-uri intitulate ”Întâlnește Femeia din Tine!” în cele mai importante orașe din țară. Au avut loc la București, Brașov, Sinaia. Vor urma la Constanța, Cluj, Pitești și Sibiu.
”Odată cu miracolul nașterii mezinei noastre” mărturisește Roxana ”am primit și încurajarea de a împărtăși tot ceea ce am aflat și experimentat în acești ani de dezvoltare personală intensă, ce ne-au ajutat să cristalizăm și să conștientizăm minunile din întreaga noastră existență. Ne bucură enorm când și alte cupluri încep să-ți asume, fiecare în parte și amândoi laolaltă, deciziile, faptele, construcția dar și eventualele cutremure din viața de familie. Am început cu femeile în comunicarea noastră pentru că, ne convine sau nu, vrem să acceptăm sau nu, noi sunt responsabile de echilibrul emoțional al întregii familii. Vor urma însă programe pentru cupluri, pentru familie în integritatea ei și pentru bărbați.”
În acest weekend, Roxana, alături de soțul său, Paul Gabor Iliescu, va fi prezentă la Body Mind & Spirit, cel mai important eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România, atât cu un stand al Asociației ”Călătoria spre tine”, cât și cu un Intro Donna Divina, duminică la ora 10.30.
Intrarea la prezentare, ca de altfel la întregul eveniment ce are loc la Sala Palatului de vineri până duminică, este liberă.
Detalii despre eveniment aveți în link-ul de mai jos.

Body Mind Spirit Expo – Cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România

17-19 Februarie, Sala Palatului din București, Intrarea Liberă!

Într-un mediu din ce în ce mai poluat, cu un ritm de viaţă mereu contra cronometru, uităm să avem grjă de ceea ce este cu adevărat important: noi înşine. De trup, de minte si de suflet!

Sub deviza „Întreține-ți trupul, cultivă-ți mintea, înalță-ți spiritul”, Body Mind Spirit EXPO te invită la Ediția cu numărul XXI, în perioada 17-19 Februarie la Sala Palatului din București, eveniment ce marchează împlinirea a 10 ani de la prima ediție.

Dăm împreună startul primăverii și te pregătim pentru un an nou prosper si armonios, alături de expozanți de top, speakeri de prestigiu recunoscuți internațional, specialiști în sănătate, nutriționiști, traineri, psihologi și invitați speciali de înaltă ținută.

Body Mind Spirit EXPO este locul perfect unde poți afla totul despre un stil de viață sănătos, despre modul în care natura ne poate ajuta zi de zi și despre secretele succesului în viața ta.

Te așteptăm cu alimente bio, terapii complementare, produse pentru cure de detoxifiere, cosmetice naturale, suplimente alimentare, uleiuri presate la rece , remedii naturale, produse apicole, cărți de dezvoltare personala, dulciuri bio, pietre si cristale terapeutice, produse pentru atingerea greutății ideale, medicină alternativă și naturistă, muzică de relaxare și multe alte surprize pregătite sa le descoperi doar la Body Mind Spirit EXPO, 17-19 Februarie, Sala Palatului.

Profită timp de trei zile de ofertele, promoțiile și concursurile organizate de expozanții acestei ediții exclusiv în perioada evenimentului și relaxează-te în cadrul expoziției asistând la demonstrații, workshop-uri, momente artistice și conferințe cu intrarea liberă.

Rita Mureșan, Oreste Teodorescu, Doru Bem, Roxana Gabor Iliescu, Camelia Pătrășcanu, Cristian Pompei, Alexandru Pârgaru sunt doar câțiva dintre invitații speciali care te așteaptă în perioada 17-19 Februarie la Sala Palatului din București.

Descoperă acum toate temele conferințelor gratuite de la Body Mind Spirit EXPO, susținute de speakeri de înalt prestigiu, consultând programul disponibil pe site-ul expozitie, unde continuă înscrierile gratuite pentru participarea la workshop-uri.

Douăzeci de ediții de succes în care am promovat și împărtășit împreună principiile unui stil de viață sănătos atât in București cât și în cele mai mari orașe din țară: expoziții cu vânzare, conferințe, seminarii, workshop-uri, toate alături de cei mai importanți expozanți din domeniu, speakeri relevanți de înalt prestigiu și vizitatori extraordinari care ne-au fost alături in acești 10 ani în care Body Mind Spirit EXPO a devenit cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România. Continuăm tradiția cu o ediție specială, doar între 17 și 19 Februarie vino la Sala Palatului pentru prima ocazie din acest an de a te încărca cu optimism, gânduri pozitive și cunoștiințe prețioase.

Bucureștiul devine capitala stării de bine, în perioada 17-19 Februarie, la Body Mind Spirit EXPO, un eveniment dedicat persoanei tale.

Programul expozițional, programul conferințelor gratuite si al momentelor artistice precum si alte informații utile sunt disponibile pe site-ul expoziției: www.bmse.ro

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.