fbpx

200 Seconds of Fame la ICEEfest2016

de

ICEEfest 2016 continuă competiția “200 Seconds of Fame” dedicată tuturor startup-urilor de tehnologie

ICEEfest, cel mai mare festival dedicat Internetului din Europa Centrală și de Est, oferă startup-urilor de tehnologie șansa să se prezinte în fața antreprenorilor și investitorilor.

Pentru a participa la “200 Seconds of Fame” trebuie să te inscrii pe pagina oficială a Festivalului, până pe 31 mai. Trimite numele startup-ului tău împreună cu o scurtă descriere.

10 startup-uri vor fi alese pentru a-și prezenta punctele forte pe scena ICEEfest. Fiecare participant va avea la dispoziție 200 de secunde pentru a convinge atât juriul, cât și publicul din sală, care își poate vota favoriții prin intermediul Aplicației ICEEfest.

Dacă vrei ca întreaga audiență a Festivalului să audă de startup-ul tău, rezerva un stand și peste 3.500 de oameni pot avea acces la ideile tale. În prețul standului primești acces la toate prezentările si zonele VIP plus două bilete (a căror valoare la zi este de 400 de euro).

Competiția va fi jurizată de antreprenori și investitori cunoscuți în Europa Centrală și de Est, așa că, ulterior aveți posibilitatea de a intra în discuții pentru posibile investiții.

Printre jurați vor fi: Marius Ghenea (3TS Partners), Odysseas Ntotsikas (Fondator ThinkDigital Group), Steffen Ehrhardt (Google), Niall Harbison (Lovin Dublin), Apostolos Apostolakis (Venture Friends) și Oldrich Bajer (Zoot), dar și alți investitori.

Scena de startup-uri de la ICEEfest 2016 va avea o zonă inspirațională. Speech-ul de deschidere va fi al lui Niall Harbison. CEO-ul Lovin Dublin și autorul celebrei cărți “Get the Shit Done” vine să vorbească despre curajul și pasiunea cu care un antreprenor trebuie să-și gândească fiecare pas al afacerii sale.

Start-up.ro e partenerul din acest an al ICEEfest pentru proiectul “200 Seconds of Fame” astfel că înscrierile se pot face și la adresa 200@start-up.ro.

 

ICEEfest a anunțat, tot azi, lansarea unul bilet special pentru startups: cu doar 30 de euro poți avea acces în ziua a 2-a a festivalului (10 iunie, începând cu ora 15:00), atunci când au loc prezentările dedicate antreprenorilor, precum și, ulterior, petrecerea de networking din finalul festivalului.

 

Puteți vedea Agenda ICEEfest 2016 pe site-ul oficial al festivalului. Tot acolo găsiți și detalii despre faptul ca Netflix va susține la ediția de anul acesta prima prezentare la un eveniment de acest gen din Europa de Est.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.