fbpx

Cum să ai mereu o ţinută impecabilă și stilată: sfaturi de ajutor

de

Poză de Kai Pilger pe Pexels.com

 

O ţinută reușită și adecvată ocaziei începe cu haine bine îngrijite şi atent alese. Hainele sunt de multe ori cartea ta de vizită, în special într-un cadru profesional, cum ar fi la birou sau la întâlnirile de afaceri. Astfel, contează enorm cum ai grijă de hainele tale şi cum le selectezi.

Iată câteva sfaturi de ajutor pentru a te îmbrăca impecabil oriunde mergi

Selectează atent hainele

Când cumperi o piesă vestimentară, nu te grăbi. E important să selectezi hainele astfel încât acestea să se potrivească cu alte piese din garderoba ta, dar şi cu stilul tău vestimentar. Tine mereu cont de piesele vestimentare care te definesc şi pe care le porţi cel mai des şi stai departe de achiziţii impulsive.

Contează foarte mult şi să selectezi hainele atunci când îţi alcătuieşti o ţinută. Asigură-te că acestea se potrivesc ocaziei, siluetei tale şi că sunt în stare bună.

Ţine cont de vreme

Vremea de afară poate de foarte multe ori să dicteze ţinuta. Nu e o idee bună să porţi sandale iarna ori pulovere vara. Adaptează-ţi mereu outfitul la temperaturile şi condiţiile de meteo de afară dacă îţi doreşti să ai o ţinută impecabilă. Nu contează cât de bine te simţi într-o anumită haină sau o anumită pereche de încălţări, dacă aceasta e în contradicţie cu vremea de afară, rişti nu numai să ai parte de un disconfort, ci să obţii o ţinută nepotrivită.

Foloseşte detergentul potrivit

Ca să ai grijă de hainele tale şi că acestea să arate mereu bine, foloseşte întotdeauna detergentul potrivit. Un detergent blând multifuncţional e foarte bun dacă nu vrei să achiziţionezi mai multe tipuri de produse. În cazul în care preferi să foloseşti câte un produs dedicat, alege detergent pentru rufe albe, dar şi variante pentru rufe negre sau colorate.

Depozitează piesele vestimentare corect

Păstrează întotdeauna dressingul ordonat, astfel încât să ai la îndemână doar haine în stare bună, curate, fără pete şi fără cute. E o idee bună să foloseşti umeraşe pentru mai multe tipuri de haine, de la pantaloni de stofă şi până la cămăşi, rochii sau tricouri, astfel încât acestea să se păstreze în cea mai bună stare. Dacă eşti în căutare de umeraşe din materiale de calitate, descoperă gama de umeraşe de catifea de pe UnicUtil.ro, unde găseşti o mulţime de produse de top.

Citeşte instrucţiunile de pe etichetă

Instrucţiunile de pe etichetă sunt cruciale când îţi îngrijeşti hainele şi te vor ajuta să te bucuri de ţinute impecabile pe termen lung. Acestea îţi oferă informaţii despre spălarea hainelor, dar şi despre folosirea unor produse precum înălbitorul. De asemenea, tot de pe etichetă vei afla cum şi dacă se poate călca o anumită piesa vestimentară. Când citeşti instrucţiunile de pe etichetă ai toate şansele să îţi îngrijeşti hainele corespunzător şi astfel să ai ţinute fără cusur pe tot parcursul anului.

Sfaturile de mai sus îţi vor fi de folos dacă vrei să ai mereu ţinute fără cusur şi dacă îţi doreşti o garderobă organizată. Porneşte de la selectarea atentă a hainelor şi continuă cu grijă faţă de acestea, de la spălare şi până la depozitare.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advert

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.