Poti participa gratuit la un seminar care sa te preschimbe in maestra a unei mese cu bucate de Pasti absolut desavarsite. Seminarul se intituleaza “Secretele prepararii cozonacului si a mielului de Paste” si va avea loc miercuri, 13 aprilie, incepand cu ora 18, la restaurantul “Bucatarasul cel dibaci”.
Restaurantul "Bucatarasul cel dibaci" se afla in strada Olteni nr. 3 (in apropierea Teatrului Evreiesc, zona Piata Unirii – Sfanta Vineri).
Pentru inscriere la seminarii, trebuie sa descarci formularul de inscriere de pe site-ul www.bucatarasul.ro
Proiectul “Secretele bucatarasului” se desfasoara timp de 5 luni si cuprinde 5 seminarii gratuite adresate tuturor iubitorilor de arta culinara; seminariile se desfasoara lunar, conform programului de mai jos.
30 Martie – “Cum gatim sanatos?”
13 Aprilie – “Secretele prepararii cozonacului si a mielului de Paste”
18 mai – “Lumea condimentelor – un secret?” 22 iunie – “Cum gatim legumele proaspete?”
13 iulie – “Eleganta si stil in bucatarie”
La finalul programului de educatie culinara “Secretele bucatarasului” fiecare cursant va primi o diploma de participare.