fbpx

Adriana Bahmuteanu: E absolut penibil sa-mi spal rufele in public

de

Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat, joi, pentru MEDIAFAX ca a depus la instanta o sesizare prin care a cerut emiterea unui ordin de protectie a celor doi copii minori , “pentru ca acestia au disparut din casa si nu s-au mai intors in 48 de ore”, aratand ca nu a cerut divort, custodie sau partaj.

“E absolut penibil sa-mi spal rufele in public”, a declarat Adriana Bahmuteanu pentru MEDIAFAX.
Aceasta a mai spus ca nu stie de ce sotul ei a procedat astfel. “Nu inteleg ce problema are, cand el e in calatorie de afaceri in strainatate”, a spus Bahmuteanu.
Ea a precizat ca se afla la “un resort langa Bucuresti”, cu copiii, pentru cateva zile, sa stea la aer curat.
Intrebata daca l-a anuntat pe Silviu Prigoana ca va pleca cu copiii in vacanta, Bahmuteanu a raspuns: “Nu am vorbit foarte mult, pentru ca era o situatie tensionata in casa, de aceea am si vrut sa-i duc la aer curat (pe copii, n.r.)”.
Silviu Prigoana i-a desfacut contractul de munca la postul Etno TV, unde ea era manager. “Nu asa te porti cu mama copiilor tai”, a spus Adriana Bahmuteanu.
Sesizarea lui Silviu Prigoana, care are ca obiect “ordonanta presedintiala ordin de protectie”, a fost inregistrata in 7 august la Judecatoria Sectorului 3, sotia deputatului PDL, Adriana Cristina Prigoana, avand calitatea de parat. Cauza are termen de judecata in 5 septembrie.
Silviu Prigoana a spus ca in sesizarea depusa la Judecatoria Sectorului 3 cere sa fie dispus un ordin de protectie pentru cei doi copii minori ai lui, aratand totdata ca a facut si plangere la politie.
“Aceasta este procedura legala in Romania”, a precizat Silviu Prigoana.
Intrebat de ce a facut aceste sesizari, Prigoana a raspuns ca “au disparut copiii din casa”.
“Nu eram acasa. Am depus sesizarile pentru ca au disparut copiii din casa, nu s-au mai intors in 48 de ore”, a precizat Silviu Prigoana, care a aratat ca asa este noua lege ce reglementeaza protectia copilului.
Prigoana a mentionat ca nu a cerut divort, custodie sau partaj.
Intrebat despre ce este vorba atunci, Prigoana a raspuns: “Despre nimic. Am facut niste lamuriri”.
Silviu si Adriana Prigoana au impreuna doi baieti, Mihai Maximus si Eduard Gabriel, nascuti in 2007 si 2010.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.