fbpx

Află cum poți crea iluzia de spațiu în locuința ta! 3 soluții ce îți vin în ajutor

de

Cu toții ne-am dori să trăim într-un spațiu mai mare! Chiar dacă acest lucru devine posibil după o perioadă mai lungă de timp în care ne-am agitat strângând bani, și făcând economii peste economii, pentru a ne permite o rată mai mare la bancă, mulți dintre noi, încă se pot afla în posibilitatea de a nu-și permite, chiar și după o perioadă de timp îndelungată, un spațiu mai mare decât cel pe care l-au achiziționat încă din vremea studenției. Salariile nu par cele mai prietenoase pentru mulți dintre cei ce lucrează din greu pentru a face față inflației de pe-o zi pe alta, tocmai de aceea, ideea de a avea un spațiu mai mare și mai confortabil, pentru cei mai mulți dintre noi, rămâne doar la stadiul de vis.

Totuși, dacă vrei să faci rai din ce ai, poți alege să apelezi la 3 trucuri simple ce-ți vor da iluzia unui open space, primitor și în concordanță cu idealurile tale în materie de design interior:

Alege albul

Dacă te tot gândești de ceva vreme, ce culoare de mobilă să-ți achiziționezi, căci parcă îți surâde ideea de a avea un set de mobilă englezească, într-o nuanță de maro deschis, care să-ți complimenteze încă și mai delicat interiorul casei tale, poți alege să apelezi la varianta cea mai potrivită pentru tine, în cazul în care îți dorești să creezi iluzia de spațiu deschis, și anume albul. De la mobila din bucătărie, pâna la cea din dormitor, de la pereții de pe hol, până la cei din baie, mobila albă, în adaos cu un tapet, ori cu o lavabilă din aceeași nuanță, nu va face decât să te facă să te simți că locuiești într-un apartament mult mai spațios decât este, de fapt, cel în care îți petreci fiecare zi.

Alege variantele incorporabile

Pentru a reduce cantitatea de spațiu utilizată în casă, poți alege să optezi pentru variante incorporabile, precum ar fi frigiderele, care să se ascundă în mobilă, ori plitele incorporabile online de pe site-ul celor de la Sensodays.ro, ce te vor ajuta să te simți mai în largul tău, știind că ai cum să-ți desfășori în liniște activitățile zilnice, și nu este necesar să te lovești de ele atunci când îți faci treaba prin casă.

Păstrează curățenia

Un aspect primordial dacă îți dorești să ai parte de spațiu în locuința în care stai, indiferent de cât este aceasta de mare, ori de mică, este acela de a păstra o curățenie perfectă în fiecare zi. Orice mic lucru nepus la locul lui poate fi observat cu ușurință și poate strica aspectul de ordine și disciplină generală pe care ți-l dorești în căminul tău.

Alege să menții curățenia în jurul tău, și optează pentru variantele care se pretează cel mai bine nevoilor tale, atunci când îți dorești să te bucuri cât se poate de mult de căminul tău!

Surse foto: pixabay.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.