fbpx

4 moduri inspirate de a asorta rochiile în ținuta ta de iarnă

de

Să integrezi rochiile preferate în ținute vestimentare pe timpul iernii poate fi o adevărată provocare. În zilele cu temperaturi scăzute, poți fii nevoită să porți mai multe straturi de haine peste rochia aleasă. Și aici apare întrebarea: cum poți știi dacă modul în care ai asortat elementele din ținută te pune în valoare și, în același timp, respectă regulile de styling?

 

Nu îți face griji! În acest articol vei găsi sfaturi eficiente prin care vei putea să porți rochii iarna și să le asortezi într-un mod inspirat:

 

 

  • Adaugă un strat de haine sub rochie

 

 

O modalitate chic de a purta o rochie iarna este să adaugi un strat suplimentar de haine dedesubtul acesteia. De exemplu, dacă ai o rochie cu decolteu destul de larg, poate fi o idee foarte bună să pui sub aceasta o cămașă sau o maletă elegantă. Această variantă de outfit este potrivită și pentru ținutele de mers la facultate sau la birou. În cazul rochiilor fără mâneci, o bluză cu mânecă lungă poate merge la fel de bine. Asigură-te că acestea se potrivesc din punct de vedere cromatic și al designului cu rochia aleasă pentru a obține un look armonios până la capăt.

 

 

  • Pune deasupra rochiei o jachetă sau un blazer trendy

 

 

Am stabilit deja că straturile sunt foarte importante atunci când îți compui un outfit de iarnă. Așadar, este o idee grozavă să porți un blazer sau un cardigan elegant peste rochia ta. Un strat suplimentar de haine îți va menține partea superioară a corpului la o temperatură confortabilă, fără a fi nevoită să faci compromisuri în ceea ce privește rigorile de stil. Dacă simți că ar mai trebui ceva adăugat ținutei, îți poți pune o eșarfă călduroasă în zona gâtului sau pe umeri.

 

 

  • Poartă rochia cu colanți și cizme lungi

 

 

Dacă în partea superioară poți adăuga mai multe straturi, atunci când porți rochii, partea inferioară a corpului poat fi mai expusă. Din fericire, există o soluție foarte simplă: colanți termici, căptușiți cu materiale ce oferă o mai bună protecție la temperaturi joase. Jambierele și dresurile groase pot funcționa la fel de bine și sunt o modalitate excelentă de a-ți menține picioarele calde atunci când porți rochii mai scurte iarna. Finalizează ținuta cu o pereche de cizme lungi, care îți „îmbracă” gamba până aproape de genunchi.

 

 

  • Alege o rochie tricotată de iarnă

 

 

Există situații în care rochiile clasice, oricât de multe straturi ai pune peste, nu sunt cea mai bună soluție. De aceea, este bine să ai în garderobă cel puțin o rochie tricotată, aleasă în funcție de preferințele și de stilul tău de viață. Aceste piese vestimentare sunt cunoscute pentru confortul prelungit pe care ți-l oferă chiar și la temperaturi scăzute, dar și pentru versatilitatea lor. Așadar, alege o rochie de iarnă de la StarShinerS.ro și explorează modurile în care aceasta poate fi purtată: ca parte din outfitul tău de birou, la plimbări romantice în oraș sau la petrecerile de iarnă.

 

Aceste sfaturi te pot ajuta să asortezi corect rochiile la ținutele tale de iarnă, astfel încât să arăți și să te simți bine, indiferent de vreme!

 

Sursă foto: pexels.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.