fbpx

Alice Nastase Buciuta si Simona Catrina – marturisiri tulburatoare despre avort la Nasul Tv

de

La editia de sambata, 21 aprilie, a emisiunii Nasul, colegele noastre Alice Nastase Buciuta si Simona Catrina au dezbatut impreuna cu Radu Moraru si Adrian Moraru tema avorturilor – atat de comentata in ultima vreme.

Alice si Simona au facut ele insele marturisiri emotionante legate de avorturi, aducand exemple din propria lor viata.
Alice Nastase Buciuta (42 de ani) este astazi mama a trei copii superbi, Ilona, Victor si Iza si este casatorita cu fotograful Paul Buciuta. Insa a povestit in emisiunea lui Radu Moraru ca primul ei copil s-a nascut numai pentru ca un medic bun a convins-o sa nu renunte la sarcina. “Ii datorez acelui medic bun, negrabit, cea mai frumoasa rasturnare de viata de care am avut parte de-a lungul destinului meu. Sa ai copii este o experienta aproape mistica” a spus Alice, pe care toti cei din jur o cunosc ca pe o mama devotata.
“Daca as fi avut parte de consiliere facuta din suflet, as fi fost astazi mama a cel putin unui copil, si as fi fost foarte fericita” a spus Simona Catrina (44 de ani), care nu este casatorita si nu are copii.
Priveste VIDEO, AICI.
http://www.nasul.tv/2012/04/22/alice-nastase-si-simona-catrina-dezvaluiri-in-premiera-despre-avort-video/

Incepand de luni, 23 aprilie 2012, Alice Nastase Buciuta si Simona Catrina vor realiza, de luni pana vineri la ora 17, emisiunea Damen Tango la Nasul Tv.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.