fbpx

Noua colecție de machiaj ARTISTRY™ SIGNATURE COLOR pentru un look impecabil

de

Amway lansează noua colecție de farduri de ochi și de obraz din gama de lux ARTISTRY™ SIGNATURE COLOR, ce oferă oricărei apariții un aer sofisticat și rafinat. Formulele rezistente au fost create cu o deosebită atenție la detalii, pentru a intensifica frumusețea naturală și luminozitatea tenului și pentru a conferi un look impecabil, ce durează până la 12 ore.

Colecția ARTISTRY™SIGNATURE COLOR este formată din produse cu un design extrem de elegant, care contribuie la definirea unui machiaj perfect al feței: fard pentru ochi, fard de obraz și creion dermatograf. În plus, colecția cuprinde și accesorii precum caseta compactă cu oglindă pentru rezervele de fard de ochi și de obraz și ascuțitoarea pentru creionul de ochi.

Paletă fard de ochi ARTISTRY™ SIGNATURE COLOR
Cu ajutorul paletei se pot realiza o mulțime de machiaje pentru ochi, de la un look natural, de zi, la un efect elegant și sofisticat, pentru evenimentele de seară. Formula rezistentă permite culorii să rămână impecabilă pe durata întregii zile, iar consistența cremoasă facilitează combinarea cu ușurință a nuanțelor. Colecția cuprinde cinci palete, iar fiecare dintre ele conține patru nuanțe asortate pentru evidențiere, conturare, accentuare și definire, astfel încât rezultatul final să fie un look mat, strălucitor sau metalic.
Preț: 234,30 lei

Fard de obraz ARTISTRY™ SIGNATURE COLOR
Fardul de obraz are o textură mătăsoasă, ce îi conferă tenului un aspect mai sănătos și mai luminos. Datorită tehnologiei de reflexie a luminii, obrajii sunt definiți în mod natural. Fardul de obraz se aplică perfect, formula deosebit de lejeră nu blochează porii, conferind tenului un finisaj discret și luminos, timp de mai multe ore. Fardul este disponibil în patru nuanțe ce ajută la realizarea unui machiaj desăvârșit și rezistent.
Preț: 166,52 lei

Creion de ochi ARTISTRY™ SIGNATURE COLOR
Designul special, cu aplicator la un capăt și burete la celălalt, transformă acest creion într-un instrument excelent pentru crearea unor machiaje splendide, într-o multitudine de nuanțe mate sau strălucitoare, de la contururi precise, de zi, la look-uri dramatice, de seară, care vor atrage cu siguranță toate privirile. Formula sa cremoasă se aplică foarte ușor, nu se aglomerează și nu se întinde.
Preț: 97,47 lei

Fiecare femeie va găsi în colecția ARTISTRY™ SIGNATURE COLOR produsul perfect, care să îi scoată în evidență calitățile, pentru că nu este nimic mai atrăgător la o femeie decât încrederea în sine.

Pentru mai multe informații despre noile produse ARTISTRY, vizitați:  HYPERLINK “http://www.amway.ro/frumusetse-si-ingrijire-personala/machiaj” \l “.VwmSHqSLTIU” https://www.amway.ro/ARTISTRY™.

Toate produsele din gama ARTISTRY™ sunt comercializate exclusiv prin intermediul Întreprinzătorilor Privați Amway din România. Găsiți mai multe informații despre produse și opțiunile de cumpărare, precum și oportunitățile de business Amway accesând website-ul companiei:  HYPERLINK “http://www.amway.ro/” http://www.amway.ro/.

# # #

Despre Amway
Amway este una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție mai mult de 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, prin intermediul distribuitorilor independenți. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în mai mult de 100 de țări, generând vânzări de 9,5 miliarde de dolari în 2015. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informații, vizitați  HYPERLINK “http://www.amway.ro” www.amway.ro.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· · ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.